få mitt ex tillbaka nu – 2 tips om hur att få henne tillbaka (inte längre vänta)

Väntar på dig flickvän att komma tillbaka kan vara en fruktansvärt frustrerande tid i varje människas liv. Du tror att varje gång telefonen ringer, det finns en chans att det kan vara henne. Du tror att varje gång du hör en låt på radion som påminner dig om henne, det måste vara ett tecken. Tja, kan allt som väntar hamna leder dig längre bort från din fd flickvän. Män som hamnar tillbaka med en kvinna som de har brutit upp med behöver inte vänta för evigt. Om du är trött på all väntan, och du vill få ditt ex tillbaka nu, fortsätt läsa den här artikeln.

Kvinnor brukar inte bara bryta upp med en man utan anledning. Och när en kvinna gör initiera ett uppbrott, oftare än inte, det är en del av henne som vill ta det tillbaka, att komma tillbaka tillsammans. Det är något som kommer att hålla henne tillbaka, men. Något som kommer att göra det svårare för dig att få henne tillbaka om det håller att gå på.

Och det är … hon vänja sig inte ha dig i sitt liv. När en kvinna blir van vid det faktum att hon är på hennes egen, tar det inte lång tid för den känslan att bli slags bekväm med henne, särskilt om hon får en hel del manlig uppmärksamhet kastas hennes sätt.

Om du tror att det bästa man kan göra är att bara vänta för henne att komma tillbaka, kan du hamna allvarligt besviken på slutet.

Här är några tips som ska ge dig en blick på vad du behöver för att vinna tillbaka ditt ex flickvän NU:

Ett. Du måste arbeta på att förbättra ditt liv och din situation.

Det värsta med att vänta för att komma tillbaka med din ex flickvän är … du brukar inte göra en hel del annat. Ditt sinne, din tid, dina tankar alla konsumeras med att tänka på henne. Du måste se till att du inte försummar resten av ditt liv, för om du gör, och du hamnar i ett “mörkt” hål, detta kommer inte att vara en attraktiv sak för din fd flickvän att se. Och om hon inte känner sig attraherad av dig, och sedan vinna tillbaka henne är i princip inte något som kommer att hända.

2. Kvinnor vill känna att de har något att säga i frågan.

Jag ser en hel del män gör misstaget att försöka göra det beslutet för en kvinna. Kanske de tror att de är alfahannen genom att göra detta, men det kommer inte att sluta pretty. Din fd flickvän måste se till att du är respekt för hennes känslor och att hon inte har något att säga i frågan. Att försöka tvinga ett beslut om henne är aldrig en bra sak att göra om man vill vinna henne tillbaka.