få pojkvän tillbaka – få mitt ex misstag pojkvän tillbaka

Jag har fortfarande känslor för min pojkvän. Hur kan jag få pojkvän tillbaka? Är det möjligt? Eller är det bättre att jag ger upp relationen eftersom det är omöjligt att få honom tillbaka ändå? Är det inte bättre att gå vidare?

Är du störd av dessa frågor som nämns ovan? Kanske har du redan gjort slut med din pojkvän under ganska lång tid. Du har redan tagit minst en månad att läka dina egna känslor. Du har redan tagit sig tid att fundera på vad du verkligen vill.

Och din slutliga beslutet är att du fortfarande bryr dig om honom som du verkligen vill få ditt ex tillbaka. Kanske dina vänner omkring dig är att uppmuntra dig att släppa taget om denna relation och gå vidare. Men tror ni verkligen att ni båda är tänkta att vara själsfränder evigt.

Tja, det är något som du bör förstå. Först måste du försöka att aldrig bråttom. Du måste ta det långsamt, ett steg i taget. Rusa det kan slå tillbaka och gör det ännu svårare för dig att få din pojkvän tillbaka. Som talesätt går, “Mer Skynda långsamt.”

Här är vad jag menade. Säg att du försöker kontakta ditt ex pojkvän. Det kan finnas en möjlighet att han försöker undvika dig. Därför kan han inte svara på dina telefonsamtal. Han kommer inte ens svara dina textmeddelanden. Så, vad ska du göra härnäst?

Troligen kommer du att bli frestad att hålla kalla honom tills han svarar på dina samtal.
Detta är exakt vad du får aldrig göra. Kom ihåg? Stressa inte. Om han inser att du ringer honom så många gånger, han vet att du är “desperat” och kommer att undvika dig ännu mer.

Du vill verkligen inte att översvämma sin mobiltelefon med dina telefonsamtal och alla dina textmeddelanden. Om han blir irriterad, kan han besluta att bara skära av alla kontakter med dig. Detta är verkligen inte vad du vill.

Vad du behöver göra nu är att vänta några dagar senare innan du börja ringa honom igen. I själva verket, om du inte kalla honom för många gånger, men bara en gång, kan han vara ganska nyfiken på varför du ringde och kan även ringa tillbaka.

Om du redan har gjort misstaget att ringa för mycket, oroa dig inte för mycket om det. Det finns fortfarande saker du kan göra för att vända eller ens förbättra situationen. Vad är viktigt nu är att eftersom du nu inser att ringa för ofta är inte tillrådligt, kommer du vill sluta göra det omedelbart.