få tillbaka din flickvän utan att behöva svälja din stolthet

En av de första saker som de flesta killar sluta göra när de försöker få tillbaka sin flickvän är, de börjar tigga och vädja och krälar i stoftet för henne att ta dem tillbaka. Inom en kort tid, hamnar de sväljer all deras stolthet, och det kan ta en vägtull på dig. Inte bara det, det faktiskt oftast hamnar stänga av din flickvän mer än det gör slå henne på. Det finns ett sätt att du kan få henne tillbaka utan att behöva gå igenom allt detta, och sanningen är, kommer du faktiskt har en mycket bättre chans att förena med henne om du inte bryta ner och ber henne att komma tillbaka.

Här är hur du får din flickvän tillbaka utan att behöva svälja din stolthet:

Ett. Förstå att få din flickvän tillbaka, är det inte om att tigga henne eller övertyga henne, det gör om henne att känna ett visst sätt.

Du kan inte använda logiska argument för att få henne att känna som att komma tillbaka till dig, måste du i stället fokusera på att använda saker som kommer att framkalla vissa känslor i din fd flickvän. Saker som kommer att göra henne att må bra när hon ser dig, och lite ledsen när du inte runt. Det kommer att göra mer för din förmåga att vinna henne tillbaka än någon tiggeri eller inlaga någonsin kan göra.

2. Du måste också vara beredd att låta henne gå för en liten stund.

Detta behöver inte vara en lång tid alls, ibland bara låta henne gå i en vecka eller två kan vara mer än tillräckligt för att göra henne vill ha dig tillbaka. Point är, när du låter henne gå, du visar henne att du inte behöver henne, och att du inte kommer att bli en av de ex pojkvänner som retar och trakasserar sin fd flickvän. Och det är en stor sak att göra, och det kommer att få henne att känna mycket mer attraherad av dig.

Tre. Du behöver verkligen komma i kontakt med vad som gör en kvinna känner massiv attraktion och använda den för att uppvakta henne tillbaka.

De flesta killar är lite rostig när det gäller att veta vad som gör en attraktion kvinna känsla, men om du komma i kontakt med detta, då du kan ha en mycket lättare tid att få henne tillbaka. När du kan få henne att känna massiv attraktion, så det spelar egentligen ingen roll vad som gick fel i det förflutna med henne. Hon kommer bara vill vara med dig i framtiden.