få tillbaka ditt ex – en sann upplösning berättelse

Svälja ett uppbrott är ungefär lika trevligt som att försöka svälja en kopp full av naglar. Nästan omöjligt och det gör ont. Jag vet. Jag hade Äôve min andel av uppbrottet smärta. När mitt ex lämnade mig, jag trodde min värld var över. Men det var inte? T. Ett uppbrott spelar, AOT innebär en relation är över. Om det, AOS något ni båda verkligen önskar, kan du få ditt ex tillbaka.

Varje relation är hårt, gruvan var – speciellt att vara i en långväga relation som jag bara kunde se min kärlek en gång i månaden, om ens det. Den tid vi hade tillsammans, men gjorde oss glada och vi visste att vi var kära.

Dock var avståndet ansträngande, skapar spänningar där Det borde, AOT finns och fel väckt från min sida som skapade en avgrund. Eftersom jorden split under mig, klev jag på fel sida för att fånga min balans och snart vi växte isär.

Jag slets i hälften. Vad skulle jag göra utan henne i mitt liv? Hon förde förståelse och fullständighet till mitt hjärta och ändå, med några dumma drag, var jag på fel sida av spektrumet och behövde hitta en väg tillbaka.

Att hitta den rätta vägen var svårt. Det tar tid och förståelse för att vinna tillbaka förtroendet hos ett brustet hjärta. Med hjälp av vårdande vänner och familj, kunde jag göra det genom tuffa tider och mitt hjärta så småningom återförenas med hennes.

Efter mer än ett år av att vara tillsammans igen, förstår jag vikten av att få tillbaka ditt ex när du fortfarande älskar honom / henne. Don? T ge upp hoppet och luta sig mot de som erbjuder en skuldra. Inse vem du är och vad du vill bidra med din relation. Jag vet vad du, Aore går igenom och jag vill hjälpa dig att få igenom din tuffa tid.