fördelarna av en rebound relation

Det kan vara svårt att se ditt ex håller hand med någon annan när allt du hoppas är att du kan vinna ditt ex tillbaka. Men om du är orolig för att detta innebär att du aldrig kommer att få chansen att få honom / henne tillbaka, du oroa troligen över en simpel liten relation där ditt ex förmodligen inte bryr sig på en djup nivå för vem han eller hon är med.

Med all sannolikhet är ditt ex bara på en liten rebound relation. Många människor känner ett behov av att hoppa rakt tillbaka in i dating arenan för att få den där känslan av att uppfyllas behövs. Om ditt ex är bara ut för lite social kul, kan detta vara ett gott tecken för dig. Det kan betyda att han / hon är redo att börja sätta tillit till någon igen. Bara för att han / hon är i en rekyl relation betyder inte dina chanser är över. I själva verket är det troligt dina chanser att få tillbaka med ditt ex har ökat.

Med rebound relationer kan även vara bra för dig. Inte för att göra ditt ex svartsjuk men för att få dig tillbaka på fötterna. Du kommer att kunna testa vattnet, så att säga, och se till att du är verkligen redo att sätta känslor i någon annan igen. Ett uppbrott är svårt och kommer att påverka din nivå av förtroende och hur öppen du är för att dela känslor igen.

Ta inte relationen ditt ex kanske har nyligen börjat som ett tecken på att du aldrig kommer att få tillbaka med ditt ex. Vänta ut det och du kommer bara sannolikt chansen att vinna ditt ex tillbaka.