förkrossad men inte kalla det avslutas även efter uppbrottet

Livet efter en upplösning kan vara förvirrande. Visst, kan du vara så förkrossad att du inte känner att du kan göra något, men du kommer så småningom komma till den punkt där du behöver för att veta vad som är en bra idé och vad är en dålig idé när det gäller att umgås med ditt ex igen.

dålig idé:
Act Clingy. Spela desperata “jag kan inte göra någonting utan dig” delen är en stor stänga av för en kille. Ja, vill ha en kille hans tjej att vara beroende av honom, men inom rimliga gränser. Efter ett uppbrott, är det aldrig tid att spela dam i nöd eller ens motsatsen överbeskyddande mor siffra.

Sova med honom efter att anställningsförhållandet har officiellt blivit avblåst. Detta är säkerligen en dålig idé eftersom det kommer i hans huvud att han får din kropp när han vill. Han kommer att avfärda alla andra bryr sig om dig och din relation om han vet att du är villig att ge honom hans sexuella tillfredsställelse. Erbjud inte och inte låta honom fråga.

bra idé:
Om du råkar stöta på ditt ex, inte ignorera honom eftersom du vet att du inte ska kontakta honom. Låt honom veta hur du gör om han frågar. Det är en bra idé att låta honom inleda kontaktar dig och du kan inte vara desperat.

Ge honom utrymme. Låt honom se vad han saknas. Låt honom veta att om han inte har begått, du är inte att ge något gratis. Ge honom tid att förändra och förverkliga bra han hade när han hade dig.

I slutet av alla relationer har sina egna unika variabler som kan variera till exakt vad varje par behöver för att få tillbaka tillsammans men dessa grundläggande tips är säker på att hjälpa processen rör sig längs.