förlora dem vi älskar

William Shakespeare skrev att avsked var söt sorg. Snarare eller inte det är sött eller inte kan vara upp till debatt, men det faktum att det ger stor sorg kan inte förnekas. Att förlora dem vi älskar den oundvikliga cirkeln av liv skapar ett sår som aldrig riktigt läker. I många fall lämnar tomhet i ditt hjärta som återstår med dig för resten av ditt liv. Det har sagts att människan är det enda liv på jorden som vet att de kommer att förgås. Det kan vara så, men att veta att döden är oundviklig gör det inte lättare att handskas med. Att förlora en som du älskar så kära trummor upp känslor som fyller hjärtat med smärta. Att acceptera insikten att din relation på jorden med din älskade är över är mycket svårt att nakna.

Begravningar är mycket sorgligt. Begravningar ta dig till den sista adjö till den älskade. Begravningar är tänkt att vara det sista kapitlet i ens resa på jorden men minnena gå i evigheter. De innerliga känslor som vi har för dem förlorat alltid kvar. Det finns ingenting bra med att behöva säga adjö till en kär vän. Men, om du kommer ihåg hur de levde och hålla dem i ditt minne än du tillåter dem att bo kvar i ditt sinne. Vi kan hedra minnet av dem som har gått på många olika sätt. Vi kan göra det genom att leva våra liv på ett sätt som skulle ha gjort dem stolta. Det finns ingenting vi kan göra för att föra dem tillbaka och de vill inte att vi helt enkelt ge upp.

Att förlora en nära anhörig kan vara svårt att förstå. Vi förväntar oss att förlora våra farföräldrar, så småningom våra föräldrar och äldre familjemedlemmar och vänner samt. Förlusten är särskilt svårt när det kommer oväntat för någon ung. De säger att goda dör unga. Det är inte tröst alls. När du förlorar unga syskon eller föräldrar förlorar barn det ger smärta som är outhärdlig. När du förlorar en nära anhörig det är för mycket smärta och sorg att hantera. Så vad gör du? Du måste hitta ett sätt att leva med det. Du måste hitta ett uttag som gör att du kan försöka att läka dina känslor. Många ner genom tiden har delat sina djupaste känslor av förlust i form av poesi.

Även om mycket av denna poesi handlar om sorg och smärta det kan också vara inspirerande. När människor få utlopp för sina känslor det ger dem möjlighet att finna lindring och vad som kommer ut av det är en annan synvinkel. Du börjar att minnas hur din älskade levde och alla de stora tiderna du hade tillsammans. Du börjar att skriva om hur de rörde dig och människorna omkring dem. Poesi verkar ha ett sätt att hjälpa oss att läka våra sår. Låt oss alltid komma ihåg inte hur våra nära och kära dog utan snarare hur de levde. Tillåt poesi för att påminna dina speciella relationer och minnen att värma ditt hjärta för alltid.