förstå fikonspråk för online dating chat (del 1 av 2)

Online dating är ett bra sätt att upptäcka vänner eller ens en kärlek intresse som du kanske inte har stött på i verkliga livet. Om du funderar på online dating, det finns några online dating chatt jargong som du behöver lära dig. Online dating chatt språket kan vara förvirrande i början, men när man vänjer sig chattar kommer du att börja förstå vad någon säger utan att titta förkortningen upp. Kom ihåg att det kommer att finnas många online kontaktannonser som är nya erfarenheter också, så du är inte ensam.

Vad är inte tillåtet i online dating chat

§ Använda versaler anses skriker. Du kan vara i mitten av chattar med någon när du inser att du har glömt att stänga av Caps Lock. De flesta av oss skulle inte bry sig eftersom chattar är så informellt och skicka det ändå. Men när detta händer bör du nog ta dig tid att skriva meddelandet. Detta beror på att när det kommer till online dating chatt, versaler är motsvarigheten till skrika på någon.
§ Var försiktig med teckensnitt och färg. Vissa webbplatser har regler när det gäller vilken typ av teckensnitt du kan använda och vilka färger är tillåtna. Även om du kanske vill använda ett typsnitt för att sticka ut från mängden, kan det vara svårt att läsa av andra kontaktannonser. Vissa färger som lila, rött och grönt, kan komma ut som stötande eller för svårt att läsa.
§ Undvik stötande språk. Du kan hitta online dating chat pirrigt i början, men så småningom kommer du att bli mer bekväm med det. Du kan även börja att ha personliga online dating chattar med någon som du tycker är intressant. Trots din komfort nivå, alltid försöka komma ihåg reglerna. Obscena ord, rasistiskt språk och prata om våld är inte tillåtet!