förstå kvinnor att få din fd flickvän back_

Ok killar, spänn fast dig för vad du ska läsa kan vara livsförändrande. Jag skulle föreslå att du läser det noga och följa mina instruktioner för att få din fd flickvän tillbaka:
Att bryta upp med någon betyder inte alltid att det är ditt fel, oftast är det på grund av de tankar inne i huvudet på din fd flickvän.
Vad kan jag säga? Flickor är komplicerat! Det är inte en hemlighet. När du minst anar, gör de något helt oförutsägbart och lämna dig förvånad och inte på ett bra sätt!

Kvinnor har faktiskt denna unika förmåga att vara oförutsägbar. En dag hon kan känna något och nästa dag något helt annat. De är bara inte så beräknas och tankeväckande som oss, grabbar. De agerar mer baserat på sina känslor, aldrig tänka på konsekvenserna. .. Och jag antar att det är det som gör oss faller för dem.

Kvinnor gillar uppmärksamhet. Kom ihåg det! Och så länge du ger en kvinna vad hon behöver, det är allt bra. Bristande uppmärksamhet är den främsta orsaken en tjej börjar med tvivel om hennes relation de är helt enkelt beroende av uppmärksamhet. Om du inte ger dem tillräckligt, kommer de börja tänka att du ger bort det till någon annan och få alla paranoid. Du vill inte det.
Du måste förstå behoven hos en kvinna, vad hon vill i en man.

Hon behöver känna sig skyddade, hon vill att du ska alltid finnas där för henne, ja, är en kvinna en nödigt människa. Hon behöver vägledning från en man i detta trasslat värld.
Sinnet av en kvinna är mycket komplex. Du måste verkligen titta på alla små detaljer för att förstå vad hon tänker och känner. Det är de små sakerna som gör en kvinna speciell.