förstå män – 3 egenskaper för en framgångsrik relation

För att förstå män, bör du tänka på dem som sandkorn. Det finns en miljard av dem utspridda runt men inte två skapas exakt samma. Trots sina olikheter, alla män måste ha tre grundläggande egenskaper för att vara värt att ha runt. Utan dessa egenskaper, det finns en chans kvinnor kan köra innan att lära känna dem. Vilka tre grundläggande egenskaper behöver de ha?

egenskap 1 – mognad kombinerat med känslomässig trygghet

Varje par har sina meningsskiljaktigheter om många typer av ämnen. Men om din man flyger in i ett anfall av raseri utan att lösa den aktuella frågan, kan han inte mogen nog att bearbeta information på ett rationellt sätt. Om han är ovillig att acceptera något ansvar för sina brister, så han kan vara osäker med sig själv, ytterligare ett tecken på omognad.

Alla relationer har sina upp-och nedgångar. Om han inte kan kontrollera sin känslomässiga tillstånd när två av er inte håller, kan han vara oförmögen att enas om att vara oense. Du behöver inte alltid att vara överens om allt, men du behöver kunna för att lugnt diskutera frågan utan att ha en stor punktering.

karakteristiska 2 – framgångsrika relationer med andra människor

Din man måste kunna respektera andra människor och relationen han har med dessa människor. Om han behandlar sin piga som en hund eftersom hon arbetar för honom då han inte kan ha förmåga att uppskatta andra människor som han känner inte till hans nivå.

Han behöver kunna uppskatta varje relation i sitt liv, oavsett vad graden eller status. Om du tvingar honom att välja mellan dig och hans bästa vän, kommer en mogen man väljer sin vän. Från detta, säger det dig att relationen är speciell för honom och han respekterar sin kapacitet i sitt liv.

karaktäristiska 3 – livsmål

En omogen människa har mål av väsentlig storhet. Han kommer att drömma om att vara en miljonär med en storslagen herrgård och klassiska bilar på uppfarten. Ingenstans i hans drömmar kommer han önska något för någon annan än för sig själv.

Äldre män har ambitioner att ge sig för det större goda. De vill hjälpa de olyckliga, de underprivilegierade eller göra världen till en bättre plats först, vilket gör honom sekundärt. Vilken människa skulle du välja? Väljer du killen som vill ge eller den som vill ta?

Naturligtvis bör dessa egenskaper delas mellan er båda. Du måste också ha de egenskaper som gör dig attraktiv för en sådan man. Det är ganska enkelt, att vara den bästa personen du kan vara. När du är på ditt bästa, du kommer också att ha egenskaper som är helt enkelt oemotståndlig.