förstå och hantera sorgen av en bruten relation

En trasig relation kan ofta resultera i sorg och smärta. Graden av vilken en person kommer att skada från förlusten av en relation kan bero på många faktorer. För vissa sorgen från en bruten relation är minimal. Detta kan bero på att de inte har samma mängd känslomässig investering i relationen som någon annan gjorde.

Oavsett om du har varit inblandade i en kort eller lång sikt relation du kan fortfarande uppleva en stor sorg om förhållandet tar slut. Vissa människor är mycket givande med naturen. De ger sig känslomässigt till den andra personen i relationen tidigt. De har öppnat upp sig till denna person. De har en kärleksfull, ger ande och de gör den tillgänglig för sin partner. På ett sätt som de har investerat en hel del känslor i relationen på kort sikt.

För dem som deltar i en långsiktig relation många aspekter av engagemang finns även den andliga, känslomässiga och ekonomiska. Du kan ha tillbringat en livstid med att en person och liv med dem har blivit allt du vet. När det tas ifrån dig sorgen från den brutna relationen kan bli ganska överväldigande. Plötsligt måste man omdefiniera sig själv och skapa ett nytt liv. Oavsett hur mycket tid du har investerat i förhållande till förlusten kan vara förödande.

Så hantera sorgen av en bruten relation och förståelse det kan tillåta dig att vända den smärtsamma erfarenheten till en möjlighet. I slutet av relationen kan vara en utlösande faktor för dig att starta ett nytt kapitel i ditt liv. Till att börja igen på ett annat sätt. Att utforska nya utmaningar och möjligheter som du kanske inte har bedrivit något annat.

Acceptera det faktum att du kommer att skada till följd av den trasiga relationen men förstår att smärtan kommer att bli bättre. Se bortom de ursprungliga känslor som du upplever och inse att din nuvarande situation är bara tillfälligt. Du har nu en chans att skapa nya möjligheter.