fortfarande kär i ditt ex-flickvän (läs här)

Det är nog ännu vanligare än du tror. Nästan varje kille som du kommer att möta har haft minst en fd flickvän att de inte kunde skaka av. Om du fortfarande är kär i ditt ex flickvän och du hittar dig själv drömmer om sätt att få henne tillbaka, men vet inte vad du ska göra, sedan fortsätta läsa. Du håller på att upptäcka några enkla tips som kan hjälpa dig att få henne tillbaka, och sluta känna så hängde på henne, allt på samma gång.

Här är de:

Ett. Samla en grupp av dina manliga kompisar och drabbade staden.

Det spelar egentligen ingen roll vad du går ut för att göra, är det huvudsakliga syftet att göra dig slappna av och glömma din fd flickvän för ett tag. Jag vet, låter det inte som om det kommer att vara något som faktiskt hjälper dig att få henne tillbaka, men tro mig, det gör det. Inte bara känns det bra att få bort henne i ditt sinne, men också, du måste bli väl avrundad om du vill verka lockande nog att din fd flickvän att hon kommer att vilja ha dig tillbaka.

2. Börja titta på andra kvinnor.

Du kanske frågar dig själv, varför och hur kommer detta att hjälpa mig att få min flickvän tillbaka? Tja, till att börja med, när du först träffade din fd flickvän, hon var den enda kvinnan som du tänkt på och tittade på? Förmodligen inte. Så, är det viktigt att komma tillbaka till den sinnesstämning som hjälpte dig att få henne i första hand. Se, din fd flickvän kommer att titta på saker från ett annat perspektiv än du är, och om hon ser att du är besatt av henne och bara henne, det kommer inte att imponera på henne.

Tre. Använd en välkänd och beprövad metod för att få henne tillbaka med kvinnliga psykologi taktik.

Detta kommer att drabba din fd flickvän som en subtil våg. När du använder de kvinnliga psykologi taktik som är kända för att arbeta för att få henne tillbaka, kommer hon inte riktigt ens har en aning om vad som händer. Det enda som kommer att korsa hennes sinne är hur mycket hon inte kan sluta tänka på dig och hur mycket hon ser fram emot att höra från dig och träffa dig. Och de är bara de rätta förutsättningarna för dig att få henne tillbaka i ditt liv.