fråga kan jag få min fru tillbaka, svara ja, använder psykologiska metoder

Du vill ha ett svar på den fråga jag ställde i titeln-hur man får min fru tillbaka? – Svaret är ja, det är inte omöjligt, men det innebär ytterligare en stor sak.

Det du behöver är att vidta åtgärder. Om du inte vidtar åtgärder kommer du att se några resultat. Så många killar som du inte kommer att få sin ex rygg på grund av bristen på handling.

Jag kan inte säga det högt nog, om man inte vidtar åtgärder du inte får resultat. Detta liknar det mesta i livet. Så, vad är ditt agerande?

Du behöver en plan, först och främst. Psykologiska knep passar bra i din plan, men de kommer inte att göra det på egen hand. De kan ge dig en bra start, men du måste följa igenom.

Också mycket viktigt är din sinnesstämning. Det måste vara rätt. Ditt ex behöver se en mogen och väl balanserad person. Och inte några blabbering vrak som hon kommer absolut försöka undvika.

Hon kan väl vara lite sympati för din nöd först men hon kommer snart att komma över det och kommer inte vilja se dig

Så snart du får ditt huvud just du kan planera ditt första drag. Detta är den punkt där jag kastade i ett psykologiskt trick.

Jag ringde och lämnade ett meddelande med ett frö av nyfikenhet i meddelandet. Nyfikenheten är stor i vår vardag.

Jag har aldrig bett henne att ringa mig i meddelandet jag lämnade men säker nog var hon tillbaka på telefonen till mig inom en dag. När detta hinder är över jag lägga resten av min plan tillsammans och vi var snart smooching igen.

Jag är ganska säker på att du är nyfiken på innehållet i meddelandet? Där ligger makten av nyfikenhet. Det fungerar som magi.

Hela denna plan är inte min gör men, jag fick den från nätet tro det eller ej. Det har varit massor av dumpade människor före oss och det kommer att finnas massor efter oss. Massor av dem kommer att få återförenas med sin ex-talet, partier kommer inte.

Detta är bra för dig (och mig) eftersom de har varit bra nog att sätta sina idéer ner för oss att använda. Jag tror att cirka 6000 personer eller fler har fått tillbaka tillsammans med den plan jag använde.

Bra saker i livet är sällan gratis och denna plan kommer att köra ungefär samma som en billig utekväll under fyrtio spänn. Om du inte tror att du har råd fyrtio dollar för att få ditt ex tillbaka då du måste fråga dig själv – hur illa vill jag få min fru tillbaka?

Bara du kan leverera svaret på det. Är hon värd en billig dag? Om du svarat ja så bra för dig som jag kan peka dig till de verktyg jag använt på min webbplats. Det är coolt men om du svarat nej, och jag önskar er lycka till i din strävan efter lycka.