gåva idéer för din pojkvän att han kommer att älska

Åh, underbart första kärlek, de första berusande dagarna med den perfekta killen, kemin, rosor och romantik! Vi vet alla hur det känns att falla för någon och duscha dem med lite gåvor bara för att de är så underbart scrummy. Låt kärleken fortsätter med några stora gåvor för din kille.

Oavsett om du har varit tillsammans ett par veckor eller ett par år, har du förmodligen en uppfattning om vad som gör din kille fästing. Det kommer att vara allt du finner attraktiva om honom. Kanske han har en stor kropp eftersom han verkligen älskar sport eller kanske han är intressant och roligt eftersom han är en intellektuell, och lite av en nörd. Oavsett vad det är du fin attraktiv om honom finns det naturligtvis att vara gift bara perfekt för honom.

För den sportiga typen atletisk gåvor är ett måste. Oavsett om han är i fotboll, baseboll, stunt cykla eller surfa ett presentkort till sin favorit sportaffär är säker på att bli träffade. Dagar gör hans favorit saker är också en stor gåva som ett årskort för att titta på sitt lag spela, en dag med en tränare eller coach, även workout videos och instruktionsvideor är stora gåvor om han är ute efter att förbättra sin teknik.

För det intellektuella, akademiska eller nörd finns det en hel rad gåvor utformade just för dem. Oavsett om det är spel eller poesi blir det något helt perfekt. Konventioner och get-together är bra tider för nörd, oavsett vad deras intresse, de gör en stor gåva dag bort. Det finns konferenser för framtida teknik, konventioner för filmälskare som Star Wars och Star Trek, videospel och släpper konsolen. En stor gåva utekväll för poeten och musikälskare är en poesi sylt. Ofta värd i nattklubbar och sena kaféer natt de är ett bra sätt för poeter att uttrycka sig. De är inte begränsade till poesi heller, rappa och slå boxning kan också finnas på dagordningen och vissa klubbar även ordna lektioner för amatör. Ta med din videokamera för att dokumentera händelsen, är din kille säker att göra en hit!