göra ditt ex hata dig – den oortodoxa sätt

Tja, här är du kliva av medelåldern Express i El Dumpsville. Vem du var bara med tröttnade på att sätta upp med din guff och 86ed dig rätt ur boet. Tja, så länge du är personna icke gratia i ditt ex liv, varför inte gå hela vägen? Att vara på outs räcker inte, nu vill du göra ditt ex hata dig.

Tja, om du vill bli tillsammans igen, är detta en lista över saker att inte göra. Å andra sidan, om du tycker att separation är det bästa för dig, men du är rädd att någon gång i framtiden din beslutsamhet kommer att smälta och du kommer tillbaka till den gamla bollen ‘n’ kedjan, så kanske du finner några av dessa till din fördel.

Ringa flera gånger om dagen är det största steget. Fyll deras telefonsvarare, lämna meddelanden på deras arbete … lämna meddelanden med sin nya kompis! Hur är det för att göra den nya personen att känna sig välkomna, att använda dem för något annat än en budbärare? Om du kallar sitt jobb nog, kanske de får sparken, men åtminstone du får deras uppmärksamhet. Om de blockerar ditt nummer, ja, det är vad disponibel mobiltelefoner är för.

Medan du ändå håller på, inte försumma e-post, textmeddelanden, och goda gammaldags brev! Kanske till och med stjälk dem runt stan, såg på när de går om sin verksamhet. Om du är fläckig, bara grin och vinkar tillbaka! Allt du behöver göra är att trycka här tills du faktiskt serveras med ett besöksförbud, och sedan kan du luta dig tillbaka och koppla av, eftersom din poäng har gjorts. Oroa dig inte om dina juridiska register, dessa dagar de dela ut besöksförbud som julkort, och de är tagit nästan lika stort allvar.

Håll upp en relation med ditt ex föräldrar. Försök att vara deras bästa vän! Ooooh, är hur mycket det kommer att bränna deras bacon när mamma och pappa ta upp i samtal och om igen vad en dyning rova ??du var! Det kommer att göra ditt ex hata dig ännu mer!

Om detta inte sker, försöka dejta en av dina ex bästa vänner! Vad du kan göra för att hålla ditt ansikte i deras ansikte, och deras bästa vän kommer att försöka vara cool om det, men spänningen kommer att driva dem isär som en vägg av obsidian och sedan kan du lättsinnigt dumpa dem extra onda punkter.

Plocka upp ett nytt trossystem som innebär att göra någon annan i. Oavsett om det är Kaballah och du bildar en lera golem att jaga dem genom deras mardrömmar, voodoo och du stickande sin avbild vax docka med rostiga hatpins, eller gammal hederlig satanism och du kalla en demon för att ha ditt ex hus med ett skåp-skramlande poltergeist, praktisera någon form av svart magi kommer att hålla ditt hat fokuserad.