grunderna i flirta med kvinnor

Flirta är härledd från låta dig gå och kommunicera med någon i ett mer sensuellt sätt utan någon sexuell kontakt. Den sexuella spänningen finns där, men det finns inga åtgärder som annat än att tala, kroppsspråk och ögonkontakt. Dessa är de tre faktorer som hjälper till att flirta framgångsrik. Här är några tips på hur man ska flörta med kvinnor.

Försök leende på hennes första snarare än att använda pick-up linjer. Pick-up linjer användes under antiken. Ler mot henne innebär att du är öppen för vem som helst. Det härleder en känsla av boende och värme så har du möjlighet att lätta upp på henne lättare än att säga några slitna pick-up linjer och riskerar att få smällde eller värre avslagits.

Aldrig stjälk eller lurar runt i hörnen samtidigt som stirrar på henne. Det gör att du ser ut som du har följt henne sedan födseln. Försök blick på henne då och då med det där leendet. Försök inte att fånga hennes blick, men att hitta rätt timing för att få henne att le tillbaka mot dig. Om detta händer, är du närmare än du tror.

Om du frågar en kvinna att dansa med dig och hon avböjer, inte säga saker som kan förolämpa henne. Försök att gå bort efter att du be om tillåtelse att göra det. Tigger inte heller kritisera henne för hennes beslut. Det är ett felaktigt drag. Om hon avböjer allt du ger till henne, gå vidare till nästa som du ser.

Försök inte att flirta med en kvinna omgiven av sina vänner. Det kommer definitivt att vara en av dem som kommer att se till att du hamnar i soptunnan. Om hon är med sina vänner, försöka köpa dem alla några drinkar och lätta upp dem. Ibland girl-vänner vill ha en utekväll. Försök flirta med henne när hon är ensam.

Det sista du bör tänka på när du flirta är att aldrig förvänta sig något. Du kan hamna besviken om dessa förväntningar inte uppfylls i slutet av natten.