har män verkligen fuskar mer än kvinnor läser detta, kommer du att surprised_

Så fuskar män verkligen mer än kvinnor? Det är en fråga som jag har hört mer och mer nyligen. Det är ganska intressant eftersom en gång i tiden den frågan inte ens skulle bli tillfrågad.

Om det finns ett behov av att ställa frågan så måste det betyda att det finns en likhet i fusket sätt för män och kvinnor.

Med dagens teknik och behovet för människor att ha egen tillfredsställelse omedelbart, älskade mängden människor otrogen mot sin make eller ett ökat dramatiskt. Snabbmat är inte tillräckligt snabb längre, folk vill ha vad de vill ha snabbare.

På grund av detta, när ett förhållande går igenom lite gamla hjulspår, parterna i relationen ibland inte väntar och sticker ut den tills det blir bättre igen. Saker och ting blir dåligt och en hel del män och kvinnor har en fot utanför dörren som öppnar upp möjligheter och ökar sannolikheten att fusk kan förekomma.

Med överraskande resultat, har feedback från min hemsida har indikerar att fru eller flickvän har varit otrogen mer än mannen. Även om urvalet inte är stort, kanske det geografiska räckvidd och mångfalden av människor indikerar att kvinnor är rätt upp där när det gäller fusk.

I mitt personliga liv, jag vet lika mycket kvinnor som män som är otrogen mot sin partner. Jag tror inte längre det enhälliga titeln går till män längre.

Så fuskar män verkligen mer än kvinnor?

Jag vet att många omröstningar kan vara skev av många skäl. Män får inte be om hjälp och förklara för världen att de blir lurade på så snabbt som kvinnor kan, eller män kan helt enkelt fastnar mer än kvinnor, men i varje fall jag inte känner att jag är ute på en lem när han säger att tiderna har förändrats!