Har mitt ex fortfarande älskar mig här är fyra super enkelt men effektivt sätt att veta det innan det är för sent

Det är bara döda dig. Du verkar inte kunna läsa vad du ex mår eller gör. Har ditt ex fortfarande älskar dig? Vill de att du tillbaka? Kolla in dessa fyra tips för att ta reda på.

o De ser in i dina ögon .. Som om de vill säga något: Inget säger “Jag älskar dig” bättre än en kärleksfull blick in i personens ögon. Om ditt ex öppnar fönstren i sin själ till dig – det är deras ögon, förresten – de är tyst försöker berätta hur de mår.

När ett ex är inte skämmas för att stirra på dig eller ser dig rakt i ögonen är det förmodligen för att de vill att du ska läsa deras sinne och se den kärlek de fortfarande känner för dig. Om de inte kan möta din blick de kanske bara vara ute efter att se vad du håller på med.

o De frågar dina vänner om dig … De vill ha en uppdatering om ditt privatliv: Under din tid tillsammans, du förmodligen gjort några gemensamma vänner. Dessa vänner kommer att vara en av de bästa källorna till information de kommer att söka för att höra om vad du håller på med. Om de ringer dina vänner att veta vad som händer i ditt liv, de bryr sig ändå.

Det är normalt för ett ex som fortfarande älskar dig att vilja veta vad du gör. De kommer att vara angelägen om att ta reda på om du är dating eller om du är deprimerad eller lindras genom uppbrottet.

o De skickar dig gåvor eller kort … Hur uppenbart kan det vara: Om du dyker upp på jobbet varje morgon och hitta en vacker bukett rosor på skrivbordet, det är bara självklart. De är fortfarande galet för dig. Men om de inte är så romantiskt, kanske du kommer att få en muffins eller en bagel på ditt skrivbord.

Ditt ex kan ge dig den dubbla latte från Starbucks som du är beroende av, eller de kanske bara släppa dig ett e-kort då och då för att önska dig en trevlig dag. Alla dessa gester pekar på ett ex som fortfarande älskar dig och vill fortsätta att vara en del av ditt liv.

o De hålla kontakten … Handling säger mer än ord: Det är kanske en sen natt telefonsamtal bara för att önska dig god natt och söta drömmar. Kanske är det en middagstid samtal för att be dig ut för lunch. Vad det än är, är ditt ex fortfarande i kontakt med dig för en anledning: de fortfarande gillar dig och definitivt njuta av ditt företag.

uppmärksam här-

Lyssna nu noga! Ta 2 minuter att läsa nästa sida och du kommer att upptäcka en förbluffande trick som kommer att få ditt ex ber dig att ta dem tillbaka. Det är en uppsättning lätt att följa psykologiska knep som gör ditt ex krypa tillbaka till dig inom några dagar garanteras. Jag uppmanar er att läsa allt på nästa sida innan det är för sent och tiden rinner ut-Klicka här

—–
Känn dig fri att använda denna artikel så länge länkarna hålls levande.