har problem i dina par relation rådgivning i nöd.

I dessa tider, är det lätt för par att finna sig känna mer separat än tillsammans. Livet är upptagen, fylld med en lång lista över saker-att-göra. Par har svårt att hitta tid tillsammans och när de gör det, är det oftast efter en lång dag när de är båda trötta. Ibland, ett par, börjar AOS sexuell gnista till dim.

De flesta par väntar i genomsnitt sex år innan de söker äktenskap rådgivning, enligt undersökningar som genomförts av John Gottman. Onödigt att säga, ju längre ett par är i nöd, desto längre kan vidta för att hjälpa till att få ett par tillbaka in till en sund relation. Tyvärr, ibland par väntar för länge, och förhållandet tar slut i skilsmässa. Om du, Aore har problem i ditt äktenskap, don? T vänta med att få hjälp av en kvalificerad yrkesman.

Här är några tecken på att din relation kan vara i nöd:

Ett. En av er lämnar huset efter ett slagsmål ganska ofta
2. Du diskutera eller tänka på skilsmässa ibland
Tre. Du don? T anförtro din partner mycket ofta
4. Du skrattar sällan eller ha en bra tid tillsammans

Ett sätt att arbeta med par som har en hel del forskning som visar dess effektivitet Känslomässigt är fokuserad Couple Therapy (EFT). EFT ser sambandet mellan partnerna, det känslomässiga band som håller en plats av stor betydelse. Denna modell bygger på tanken att känslan av att känna sig trygg och säker, och att veta att den andra personen är där för dig, är ett mänskligt behov. EFT har funnit att par kan lösa liv, AOS problem lättare när varje person i paret vet att de kan räkna på den andra.

Om du tror att din relation kan vara i nöd, springa, don? T promenad, till en psykoterapeut som erbjuder äktenskapsrådgivning. Du är värt investeringen i att hjälpa dig att få verktyg att ha en nära, intim och tillfredsställande relation.