hjälpa mig att få mitt ex flickvän tillbaka

Män befinner sig ofta frågar “Vad kan jag göra för att få mitt ex flickvän tillbaka” när de uppbrottet med henne. De börjar rulla saker runt i sitt sinne och tänka alla de saker som kunde ha gjorts annorlunda. De planerar brev av ursäkt och andra saker som de kan göra för att hjälpa till att få sin relation igen med henne.

Detta är en återvändsgränd för en anledning framför alla andra: Du verkligen aldrig kommer att veta de verkliga orsakerna till uppbrottet, kvinnor är känslomässiga varelser och även de kanske inte vet vad leder dem att bryta relationen eller vad som utlöser det sätt de känner . Dess enda skadligt, i de flesta fall att slösa din energi på att försöka lista vad som gick fel med relationen.

En strategi bör du överväga att besvara din fråga om “vad kan jag göra för att få mitt ex flickvän tillbaka” är att glömma helt enkelt förhållandet för en stund. Låt det svalna och lägg din energi på något annat .. Gör vänner, ha skitkul, göra vissa nätverk, helt enkelt komma ut och glömma henne för en stund. Du kan utöka din personliga repertoar när det gäller förförelse och träffa folk. Kom bara ihåg att sätta upp realistiska mål.

Ta ett par månader och ändra saker i ditt liv. Ta tid borta från ditt ex kommer, många gånger, underverk.

Strategier som detta få till följd att du kan göra gradvisa förändringar i ditt liv. Det ger dig också ett nytt sätt att se på relationer. Med tanke på några månader, kan du ha en bättre plan om hur man ska gå vidare med din relation.

Är att få tillbaka tillsammans med henne verkligen vad du vill? Vill du nu gå vidare? Agera därefter. Om du fortfarande funderar på att komma tillbaka med henne, ska du räkna ut hur hon egentligen känner för dig.

Nu är det din tid att vara lite mer direkt när det gäller att få din fd flickvän tillbaka. Spela smart och tänker, dock. Gå inte ber henne att komma tillbaka, för nu är inte en bra tid att vara emotionell.

Du bör i stället vara att spela det coolt med henne. Om du har varit isär ett tag, missar hon förmodligen dig lika mycket som du saknar henne. Du kan spela hårt för att få lite och visa henne din gör bra utan henne, bara inte mer än göra saker.

Om din relation är verkligen tänkt att vara, blir det nu uppenbart. Men du måste vara försiktig och inte alltför analysera för mycket. Över analys kan hindra dig från att agera i dig eget intresse när du försöker räkna ut “vad kan jag göra för att få mitt ex flickvän tillbaka”. Hålla saker långsamt och lätt, och du kommer att göra fint.