hur att få henne tillbaka efter att bryta upp – 2 heta tips du behöver veta

De saker som du säger och gör runt din flickvän är aldrig viktigare eller mer volatil än efter ett uppbrott. I protokollet som följer denna smärtsamma situation, måste du vara medveten om alla de saker som skulle kunna skicka iväg henne för gott. Det finns massor av situationer där vad som sades i de dagar som följde ett uppbrott hamnade försegla ödet för en relation för gott.

Här är 2 heta tips som hjälper dig att få henne tillbaka efter ett uppbrott:

Ett. Låt inte dina känslor ta över samtalet.

Saker kan få uppvärmd riktigt snabbt när du låter dina känslor för att sköta snacket. Du kan säga saker av ilska som kommer att göra ditt ex flickvän aldrig att förlåta dig och som kommer att vara i slutet av några förhoppningar att vinna henne tillbaka. Du måste kunna tänka innan du säger saker till henne, och man måste kunna känna igen när det är dina känslor som gör snacket. Om du inte gör det kanske du inte får en chans att ta tillbaka alla hårda ord, och de kan vara de som hon hamnar minnas när hon tänker på dig.

2. Stressa inte saker med din fd flickvän.

Ibland är dags allt som hon behöver och om du inte ger henne tid att bearbeta sina tankar och sina känslor, då konsekvenserna kan vara svåra att hantera. En kvinna behöver lite utrymme när hon känner värms över ett argument, speciellt om det var tillräckligt stark för att få henne att vilja bryta upp med dig. Ju mer hon känns som det finns påtryckningar kommer från dig att komma tillbaka till en relation, desto mer kommer hon att finna skäl till varför hon är för upptagen för att se dig, och så småningom kommer hon bara undvika dig helt och hållet.