hur att fånga otrogen make – 3 beteende röda flaggor

En otrogen make är inte något som de flesta vill tänka på eller ens erkänna. Hur att fånga beteendet otrogen make är något vi alla måste vara medvetna om. Orolig att du inte ser de röda flaggorna? Lär dig dessa säkra tecken på att vem som helst kan känna igen och folie affären rätt i det spår.

Här finns 3 beteende röda flaggor att hålla utkik efter:

Ett. Din älskare vill gå platser Alone – Även om det kanske inte verkar som en stor sak, se till att du övervakar detta beteende (speciellt om det är ur karaktär.) Förtroende är en sak men du kommer i allmänhet att känna något otypiskt. Nyckeln här är att inte agera misstänksam. Ge din make gott om utrymme att glida upp eller bli slarvig. Detta inkluderar din partner vistas ut sent för oväntade möten eller arbetar sent alltför ofta.

2. Avtagande Aptit – Han eller hon inte längre visar någon verklig tillgivenhet. Deras sexlust minskar. Även om detta kan vara ett tecken på avancera i ålder, kommer du vanligtvis har en magkänsla att något är fel. Direkta frågor brukar inte erbjuda några svar. Om de ljuger om någon annan, kommer de ljuger när de konfronteras om en ny relation.

Tre. Strange Calling Mönster – Cell telefonsamtal mitt i natten. Ditt hem är plötsligt översvämmas med konstiga telefonsamtal tillsammans med viskande samtal, eller din partner plötsligt panik och lägger på telefonen när du kommer in i rummet. Allt berätta tale tecken på att något är upp. Återigen är det viktigt att komma ihåg att ta notis men inte konfrontera tills du har alla dina ankor i rad.

Det är intressant att notera att alla dessa beteenden verkar vara ganska sunt förnuft saker, och de är.

Poängen är att du måste betala uppmärksamhet. Var inte omedvetna. Vad du inte vet kan skada dig och din familj. Vidta nödvändiga åtgärder för att erkänna hur att fånga beteendet otrogen make just nu.