hur att komma över din fd flickvän

Så förhållandet var rörigt och kanske uppbrottet var värre, och nu kanske du sitter i en situation som du aldrig trodde var möjligt: ??du kan försöka lista ut hur man får över din fd flickvän. Du kommer att upptäcka att detta är en situation som många män befinner sig i, utan att du helt enkelt inte vet hur man ska hantera det. Din relation var unik, och så är din hävda, och det sätt som du hanterar det. Många män kan ett uppbrott med en betydande andra att förvandlas till något som dominerar deras liv, och om du vill vara säker på att detta inte händer dig, ska du hålla ett par saker i åtanke.

1.Don rebound
När du lider av att tänka på hur man kan komma över din fd flickvän en sak som många killar gör är att försöka ersätta henne direkt, och på lång sikt och även på kort sikt, betyder det inte att fungera. Du är inte ute efter en ny kvinna, du letar efter en ny eller störande känsla, så gör dig själv en tjänst och inte engagera sig i en annan mycket laddad känslomässig upplevelse direkt. Du kommer att upptäcka att i slutändan har en rebound relation en hög sannolikhet för att du känner dig sämre istället för bättre!

2.Enjoy själv.
Kom ihåg att bara för att du känner dig som om du är i sorg över en relation, behöver du inte att agera som det. Alla får över ting på sitt eget sätt, och en sak som du bör komma ihåg att göra är att extrovert. Få ut, ta kontakt med dina vänner och låt dem veta vilken typ av situation du befinner dig i. Du kommer att upptäcka att det finns många möjligheter när det gäller att sätta dig där ute, så komma igång.

3.Få rid av starkt laddade personliga objekt.
När du gör slut med någon som var viktigt för dig, kanske du upptäcker att ett sätt att komma över dem är att ta en titt och sålla ut några av de mer känslomässigt laddade påminnelser om dem. Några personliga fotografier kan hamna i detta, som gör saker som bara tjänar till att påminna dig om henne, snarare än något verkligt praktiskt syfte. Om du stöter på något som du kan stå ut med att bli av med, tar sig tid att räkna ut varför, det kan vara ganska viktigt när det gäller att berätta hur du verkligen känner.