hur att ladda din relation

Relationer kan ge dig starka upplevelser, men de kan också vara ganska sköra och bryts lätt om du inte är försiktig. Alla som någonsin varit i en relation kommer att veta att en miljon och en saker kan gå fel i en relation.

Till exempel, på grund av arbete skäl kan 2 personer tvingas att bo isär under en längre tid, vilket inte är hälsosamt för en relation. Ibland, på grund av småaktiga slagsmål och gräl, avslutar en relation förtid. Andra gånger, två människor bara sluta träffa varandra eftersom gnistan är borta.

När det gäller att upprätthålla en relation, ha i åtanke att det finns påverkbara och oundvikliga omständigheter. Till exempel ger en relation att fortsätta att kunna göra en levande är en oundviklig omständighet. Det är bara olyckligt. Men det händer ibland. Det är bara livet. Men att ha småaktiga gräl och slagsmål eller låta en relation att gå unken kan undvikas. Med andra ord, kan du göra något åt ??sådana situationer, och hjälpa vändning ett förhållande som är på väg söderut.

Så utmaningen är, hur du laddar en relation när spänningen går högt, och du knappt vill prata med din partner? Eller vad gör du när du inser att gnistan under uppvaktningen är borta?

Det allra första steget som du kan ta, är att acceptera att det finns ett problem med relationen. Det är nu dags att möta problemet, och att sluta springa ifrån det. Vissa par vägrar att kommunicera och möta de utmaningar förrän det är för sent. Du vill aldrig att det ska ske. I det ögonblick du accepterar att det finns ett problem, har ni satt kugghjul i rörelse. Healing kan sedan börja. Nu måste du göra vad du kan för att ladda relationen med positiv energi. Här är några tips.

Samlag är en stor del av relationen. Två personer som delar samma erfarenhet, njuta av en komplett känsla av samhörighet. Handlingen i sig kommer att hjälpa bond två människor närmare varandra. Så du kanske vill överväga att använda denna enkla handling för att hjälpa till att läka relationen.

Men tänk på att du inte bara ska hoppa från en kamp till en kärlek att göra session. Chansen finns, kommer din partner trycka bara bort dig. Ge varandra tid och utrymme för de negativa känslor att dö bort. Gör sedan din strategi med kärlek och medkänsla. Låt din partner känner att han eller hon har missat. När du gör det, har du tagit det första steget. Resten ska komma naturligt. Din partner kommer att återgälda, och båda kan umgås med varandra igen.

Om du verkligen vill krydda saker upp lite, kan du överväga att lägga några stygga leksaker i sovrummet.