hur du får din ex-flickvän tillbaka utan att tigga henne – 3 enkla tips för att använda just nu

Ända hamna på fel ände av en dispyt med en kvinna och du befinner dig ber henne att acceptera din ursäkt? Om du har, vet du att det inte känns bra att vara i den positionen alls. Och om du tror att detta är vad som kommer att föra henne tillbaka till dig, så du måste se över hur som du känner.

Tiggeri att få din ex-flickvän att komma tillbaka är ett sista desperat försök att de flesta killar gör när allt annat har misslyckats, och framgången att göra detta måste vara nästan ingenting. Allvarligt, om det är där du är på just nu, då måste du läsa den här artikeln hela vägen igenom.

Här är 3 enkla tips för att använda just nu för att få henne tillbaka utan att tigga:

Ett. Ta tillbaka alfahannen aura med henne.

Chansen finns, om du är vid den punkt där du funderar tiggeri som ett alternativ, har du förlorat förmodligen några punkter med henne i attraktionen avdelningen. Hon behöver se dig som en alfa hane, för annars kommer hon bara sluta tycka synd om dig.

2. Bryta sig fri från att tänka på henne ett tag.

Även bara ta några dagar ledigt från att tänka på henne eller överväger sätt att få din ex-flickvän att komma tillbaka, kan det vara bra för dig. När du tänker på den här situationen för mycket, blir det nästan en besatthet, och det kan vara mycket dålig. Du vill inte ha din ex-flickvän tror att du blir besatt, och du dessutom inte vill ha det förbruka ditt sinne för länge.

Tre. Få ombord och använda ett beprövat system för att få din ex-flickvän tillbaka.

Detta kan vara det bästa beslut som du kan göra. För att få din ex-flickvän tillbaka, du kommer att behöva ha rätt inställning, men också rätt strategi för att få henne att falla för dig igen. Detta kan vara knepigt, men med rätt plan för att vinna henne tillbaka, kan du ta bort en del av trickiness.