hur du får din ex-fru tillbaka – efter ett oönskat uppbrott

Efter uppbrottet eller skilsmässa, kanske du har försökt att ställa ditt liv rak men något du inte kunde. Du fortfarande längtar efter din fru och undrar hur hon är nu och hur hon tillbringar sin tid. Kärlek är en svår sak att hantera. Det kunde köra dig nötter när du förlorar din fru. Det finns ingen snabb och enkel handbok om hur du får din ex-fru tillbaka. Merparten av tiden kommer du att själv försöka ta reda på genom att pröva vad som fungerar och vad som inte fungerar.

Tack och lov, det finns par som blev ihop efter en skilsmässa och du kan lära av deras erfarenheter. Även om varje människa är unik, det finns ett antal lektioner du behöver för att lära dig om hur du får din ex-fru tillbaka.

Du bör vara social och stanna så aktiv som möjligt. Detta kommer att förhindra depression och hjälper dig att hantera svårigheterna med skilsmässan. Genom att bli vältränad och aktiv, blir du också mer självsäker. När du är säker, man börjar tänka klart än om du är deprimerad. Gå ut med dina vänner regelbundet så att de kan uppmuntra dig att fortsätta din ex-fru. Om du fortfarande ensam, stärker du bara känslor av ensamhet och depression. När du är med dina vänner och ditt ex ser dig med dem, skickar henne signalen att du mår bra.

När du inte är med barnen och du inte ser din ex-fru, måste du se tillbaka på ditt äktenskap och försöka titta på de saker som gick fel. Vad var din roll i upplösningen? Vad gick fel? Inte bara älta vad din ex-fru gjorde. Uppbrott och skilsmässa är nästan alltid beror på handlingarna av två personer och inte bara en. Att skylla din make kommer att få dig någonstans så att du bättre få dina handlingar tillsammans och titta på hur man bäst handskas med situationen.

Det kommer att finnas tillfällen du möter din ex-fru. Dessa möten kan vara ren tillfällighet på grund av dina barn eller någon tillfällighet. Kanske ett sådant möte är frukterna av ditt arbete att vinna henne tillbaka. Du behöver för att njuta av varandras sällskap och försöka att inte ta upp frågor som separerade dig. Genom att göra detta, du sätter inte onödig press på dig själv och på din ex-fru för att komma tillbaka igen.

Ge lite tid att återupptäcka varandra. Visa henne att hon fortfarande har en speciell del i ditt hjärta och du vill ha henne tillbaka. När du ska ha värmts upp till varandra igen, då du gör det viktigaste steget av alla chansen att få din ex-fru tillbaka.