hur du får din flickvän att komma tillbaka

Att ta reda på hur du får din flickvän att komma tillbaka är förmodligen toppen av din prioriteringslista just nu, och jag är här för att hjälpa dig göra just det! Jag ska visa dig vad jag gjorde när jag och min flickvän delas upp och vad jag gjorde för att få henne tillbaka. Nu är jag inte uppfinna hjulet på nytt här, använde jag bara beprövade råd och tillämpat den på rätt sätt. Så läs vidare för att lära dig hur du kan göra samma sak.

Upptäcka hur du får din flickvän att komma tillbaka till dig bör inte vara en kamp med detta råd. Ah ja jag vet att sjunkande känsla alltför väl när ditt förhållande plötsligt faller isär och du ringer din kärlek ett ex. Känslan jag gick igenom var en av djup förtvivlan och sorg, och jag ville ha henne tillbaka snabbt.

Även om jag hade ingen aning om hur att få henne tillbaka. Det var den första relation som jag hade kommit ut av att jag verkligen inte ville lämna bakom. Jag menar den här tjejen var så fantastiskt, inte bara för att hon var verkligen söt men det var hur hon fick mig att känna. I själva verket ser verkligen haft liten påverkan som var tillsammans i över ett år, och det var bara en känsla jag fick när jag var med henne.

Denna första veckan efter vi splittrades var jag bara fastnat hemma, lyssnar på musik själv. I princip varje låt tog upp minnen av mig och henne tillsammans och tanken på henne med en annan man precis gjort mig helt olycklig. Jag ville bara ringa upp henne och berätta för henne hur jag kände, men min bästa kompis sa till mig att inte göra detta.

Han berättade för mig att ringa och skicka sms henne ständigt med hur upprörd jag var och hur mycket jag behövde henne var det minst attraktiva sak jag kunde göra för att försöka få henne tillbaka. Istället berättade han för mig att komma tillbaka ut och gå och titta på fotbollsmatcher och pop ner i baren och prata med nära vänner.

Det var bra råd eftersom det inte bara var mitt humör förbättras avsevärt eftersom jag var omgiven av människor som jag gillade men jag inte tycker om henne så mycket och var inte ständigt ringa och skicka sms henne. Efter en vecka av att inte kontakta henne hon började kalla mig undrar vad jag gjorde och det var härifrån som en relation började bygga.

Nu för att lära dig hur du får till din flickvän att komma tillbaka till dig att du kommer att vilja använda pålitliga råd som jag gjorde.