hur du får ditt ex tillbaka (hemlig öppning flytta)

De ljuger för dig! De skulle få er att tro att helt enkelt ringa ditt ex och berätta för henne att du kommer att ändra garanterar att du kommer att få ditt ex tillbaka tillsammans med dig och göra allt glad igen. Här är det faktum: Folk har missuppfattat det hela …

Låt mig avslöja sanningen till dig: Du faktiskt måste ge ditt ex det utrymme som de vill istället för att kalla dem upp och textning dem 24-7. Allt detta ger det dem en dålig vibe som du är en stalker och bara försäkrar dem att de gjorde rätt beslut att uppbrottet. Nu det är inte vad du vill och dina avsikter är inte det alls.

Inte bara kan du dämpa dina chanser att få ditt ex tillbaka, men du kan faktiskt driva bort dem för gott genom att inte ge dem det utrymme som de begär. följaktligen, är du eliminera alla möjliga chanser att få tillbaka med ditt ex. Du måste sluta tänka med ditt hjärta och börja tänka med huvudet för tillfället annars kommer du att göra delad andra beslut som kan blåsa upp i ditt ansikte.

I grund och botten, vad du behöver göra är att acceptera uppbrottet och respektera ditt ex önskemål och känslor, inte använda skuld trick eller taktik manipulation. Du är för bra för det. Ge dig själv utrymme att förstå vad som gick fel och varför. Det är mycket viktigt att du inte försöker att övertyga ditt ex att du mirakulöst kan ändra saker över en natt.

Det är mycket viktigt att du först visa ditt ex att du kan leva utan dem genom att le, och som har en positiv syn på livet. Efter lite tid kan du visa ditt ex att du vill komma tillbaka med dem med en liten hemlig teknik som har fungerat för 99,9 procent av breakups.

Nu kan du gå vidare och ta detta tips ombord, och inom några dagar njuta av en varm känsla som din ex engagerar och interagerar med dig tillbaka i en “jag vill ha dig tillbaka sätt”

Men visste du att det finns ett sätt att använda detta mycket tips på en ännu mer avancerad nivå?

Ja, du kan faktiskt inte bara skynda på effekten här för att få ditt ex tillbaka, men du kan göra det med en nästan 100% framgång.

Allt detta täcks upp på hemsidan under denna videon.