hur du får ditt ex tillbaka Tips och råd

När du har gått igenom ett smärtsamt uppbrott, kommer du ha drabbats av en av de värsta upplevelser livet kan kasta på dig. Bortsett från smärtan av förlusten du hittar ditt huvud simma med frågor som du känner att det finns inget sätt att svara. Men hålla din nerv eftersom det finns alltid svar.

Försök med all din kraft att inte låta elände din situation dra ner dig eftersom ju djupare du går, ju längre du har att klättra ut och mer av en röra ditt liv kommer att vara i när du gör det. Om du vill komma tillbaka på fötterna och ha en chans att återuppväcka denna relation måste du göra några noggranna planer, vilket innebär att du måste ha kontroll över dina känslor.

Du vill veta varför han lämnade … om du gjorde något fel som du kan sätta rätt eller om han redan träffar någon annan. Du kommer att fråga dig själv om du verkligen har en andra chans eller är det verkligen över. Du ska tänka på om han fortfarande älskar dig och hur du kan få honom att återvända dina samtal.

Det finns svar på alla dessa frågor, men jag har inte utrymme här för att gå in i var och en av dem. Det viktigaste första steget är att tro att du fortfarande har en chans. Inte för att du vill tro det, men eftersom det är sant. De allra flesta relationer kan överleva även de mest smärtsamma breakups och kan hamna ännu starkare än tidigare. Inte överge hoppet och inte låta sig falla sönder.