hur du får ditt ex tillbaka – tre beprövade tips för att få ditt ex tillbaka snabbt

Hur du får ditt ex tillbaka är förmodligen en av de vanligaste frågan som kommer i ditt sinne efter en senaste uppbrottet. Breakups inträffar varje dag mellan par och det är ganska normalt. Dock är det första du ska göra efter ett uppbrott att analysera orsakerna. Ge ditt ex lite utrymme att tänka på vad som har hänt i relationen också. En vecka kommer att vara tillräckligt med tid för att låta honom eller henne att tänka på de saker som har gått fel i er relation.

Var ärlig med ditt ex. Oavsett vad situationen är att du måste vara ärlig med din fd partner och som kan göras genom att visa att du är olycklig utan honom / henne. Ett annat sätt att fixa det skulle vara, genom att utföra följande steg –

Ett. Change for Good. Det är inte lätt att förändra oss själva, men vi måste från tid till annan. Tänk om de saker som din fd partner ogillar om dig eller ditt beteende och försöka undvika att upprepa dem igen. Därför skulle hon få se vad allt hon älskade i dig som skulle hjälpa att skapa en positiv syn att hon skulle få för dig. Sluta plädera, har din integritet, men samtidigt inte låta ego krypa i.

2. Inte börja skicka ändlösa textmeddelanden eller ge ditt ex telefonsamtal hela dagen eller du kan ignoreras ännu mer. Istället ge din fd partner lite tid att andas och tänka på de saker som har pågått fel. Du kan ta en kort semester för en vecka eller så för att reflektera över din relation och tänka på de saker som måste förändras.

Tre. Visa inte för mycket känslor när du är runt ditt ex. Dölj alla känslor och försöka bygga upp ditt självförtroende och självkänsla. På så sätt kommer du få ditt ex tillbaka på nolltid. Han / hon kommer att vara nyfiken på varför du inte har några känslor och snart komma tillbaka till dig.