hur du får mitt ex tillbaka när han har gått vidare – kraftfulla tips som fungerar

Funderar du på “hur du får mitt ex tillbaka när han har gått vidare” nu när han är borta? Vill inte ens tänka på att överge hoppet om du fortfarande vill ha honom tillbaka. Han kan nu ha en ny flickvän och kanske till och med ser ut som han inte längre ens tänker på dig. Det finns ingen anledning att ge upp och dra sig tillbaka. Här är effektiva tips som hjälper dig att få ditt ex tillbaka i en sådan situation.
Ett. Övertyga honom om att han fortfarande vill ha dig
Så osannolikt som det här förslaget verkar, är detta ett viktigt steg. Du måste hitta ett sätt att övertyga honom. Om inte, han absolut inte vill ha något med dig att göra, det finns faktiskt ett antal alternativ tillgängliga för dig att arbeta på.
2. Bara vara hans vän
Ett sätt att vara nära honom är att bara vara hans vän. Visa honom att du verkligen bryr dig om honom. Att du kan också vara roligt och någon som han kan lita på. Efter allt, har du varit både tillsammans och du vet och förstår honom ganska väl. Vid denna punkt, bör det inte finnas någon drama om uppbrottet. Såvitt ni båda är orolig, är förhållandet över. Eftersom stress av uppbrottet sakta försvinner, det finns den möjligheten att han kanske tror varför han någonsin gjorde slut med dig.
Tre. Spela lite svårt att få
När du är med ditt ex, vara en söt beskedlig person, men visa lite attityd. Visst du vill komma tillbaka med honom, men det finns ingen anledning att låta honom tro att han kan få dig tillbaka när han vill. Medan du spelar lite svårt att få, skjut inte detta alltför hårt. Se till att han vet att du fortfarande är tillgängliga. Lite flirta och umgås med vänner som genererar lite svartsjuka är också en möjlighet om du är upp till den. Bara vara försiktig! Om han tror att du inte är tillgänglig, kan han inte komma efter dig.
4. Undvik agerar desperat
Du kan vara olycklig och desperat vill komma tillbaka med ditt ex. Under inga omständigheter bör du visa denna desperation till ditt ex. Vara cool! Agera som om du flyttar på och vad som hände är klar. Agera desperat kommer bara hindra alla framsteg som du kan göra på att få honom tillbaka.
Fem. Subtilt påminna honom om de goda tiderna
Minnen av den underbara tid kommer att påminna honom hur väl ni två var som ett par. Var noga med att inte gå på och om de goda tiderna. Det måste vara subtil. Ta inte upp de dåliga tiderna. Det kommer inte att hjälpa situationen.
Dessa steg kan arbeta. Viktig punkt är att du ska känna något förtroende och vara självsäker. Flytta sedan in med dina tekniker på “hur du får mitt ex tillbaka när han har gått vidare”.