hur du får tillbaka ditt ex älskare innan jul – tips som kommer att chockera You_

Föreställ dig att du firar den kommande julen utan din älskare, är du säker på att du vill ta det här ensam? Kanske för allt som har hänt, att GetBack ditt ex älskare före jul verkar vara omöjligt. Du kanske tror att du inte ens har en chans att se ditt ex igen, så hur ska du få tillbaka ditt ex älskare med en vänster några veckor?

“Varje relation kan räddas även om din situation verkar vara omöjligt!” Detta är ett berömt citat kom ut ur en relation guru som har sparat mer än 6000 av skrotade själar på bara ett halvår.

Min bryta upp hände för några månader sedan, kunde jag inte sluta tänka på mitt ex älskare och oavsett hur hårt jag försökte, jag har aldrig ens haft en chans att komma nära henne, för att inte nämna att alla mina textmeddelanden och samtal är ignoreras helt av henne, jag kan fortfarande minnas att hon inte ens svarade ett enda meddelande till mig! Så vad gjorde jag för att så småningom få tillbaka mitt ex älskare igen?

Här är några korta tips för dig och eftersom julen är bara några veckor framåt, jag integrerat några tekniker som endast kan användas före jul för att få tillbaka ditt ex älskare:

Ge ditt ex älskare några tips som du fortfarande älskar henne-begära hjälp från några av hennes vänner som du är nära med. De är dina “hemliga agenter” som ger dig information om henne varje vecka och hjälper dig att säga bra saker framför henne.

Förbered ditt tal-Gör det humoristiska. Gör inte hela situationen bar ner.

Julkort-Skicka henne ett julkort hittills henne nu. Om möjligt, gör en trevlig julkort själv att visa uppriktighet.

Att få tillbaka ditt ex behöver några förberedelser. Det är bättre att du börjar idag än imorgon som din chans att få tillbaka ditt ex älskare minskar för varje dag du avfall!