hur du får tillbaka ditt ex-flickvän – 3 tips du behöver för att vinna henne tillbaka

Att försöka vinna tillbaka en fd flickvän kan vara mycket tuffare än de flesta killar föreställa att det skulle vara. En del av er trodde nog att allt du behövde göra var att säga några söta saker, och hon skulle komma krypande tillbaka till dig. Tja, som ni har förmodligen hittat ut, det är inte precis klippa och torrt sånt. Din fd flickvän vill inte höra några söta rader, och det kommer inte att föra henne tillbaka till dig.

Du måste göra mer om du kommer att få din flickvän tillbaka, är frågan, vad behöver du göra?

Här är fyra tips på hur du får din flickvän tillbaka nu:

Ett. Du måste plantera fröet av lust i hennes sinne.

Vad jag menar med detta är, om det inte är en del av henne som inte vill bli tillsammans igen, är alla dina ansträngningar kommer att vara förgäves. Och denna önskan måste vara där innan du går och försöka vinna henne tillbaka. De flesta killar kommer att bortse från denna aspekt, och som sådan, är de dömda att misslyckas innan de ens börjar. Den starkare hennes önskan är, desto lättare blir det för dig att vinna henne tillbaka.

2. Hon behöver känna att möjligheten finns att du kommer att få tas av någon annan.

Om din fd flickvän får intrycket av att du kommer att sitta och vänta på henne att komma tillbaka till dig, då du verkligen inte har mycket av en chans att få henne tillbaka, åtminstone inte snabbt. Varför? Eftersom det inte finns något incitament där för henne att komma tillbaka omedelbart. Hon vet att hon kan göra som hon vill, och komma tillbaka till dig som en slags “back up” alternativet.

Tre. Du måste kunna se förbi henne.

Det är lite av en naturlig tendens att bara vill bara tänka på din fd flickvän. Du kan enkelt få en kortsynt syn där det verkar som om hon är den enda möjliga kvinnan som du någonsin kan älska. Jo, när du huvudet på den vägen, slut dig att komma till ett ställe som kallas besatthet. Och att vara en besatt fd pojkvän är inte något som du någonsin skulle vilja vara. Gå ut och träffa kvinnor och se till att du har mer än bara ett alternativ.

4. Du måste ha ett system för att vinna henne tillbaka, och det måste vara effektivt.

Om du inte har ett system för att vinna tillbaka din flickvän, då du egentligen bara förlita sig på en chans att hon skulle ändra sig och ändra hennes hjärta. Jag skulle inte exakt känner säkert satsa på det. Med ett system, kan du ha en väl genomtänkt strategi som praktiskt taget garanterar att hon kommer att komma tillbaka till dig.