hur du får tillbaka ditt ex relation

Känner du att du har rest på fel väg och skulle vilja få tillbaka ditt ex relation? Är det möjligt? Ja, du kan, men det kommer aldrig att vara ett enkelt sätt och kommer att röra sig över stora svårigheter att få tillbaka en bruten relation.

Först måste du tänka på de verkliga goda tider tillbringat tillsammans liksom de dåliga tiderna du hade, att vara en del av din fd relation. Medan du gör det, måste du vara väldigt ärlig och inte bara hålla tänka på de goda tider som det viktigaste är att förstå vad som ledde till dålig bryta upp.

Nu en fråga som kommer upp är hur vet du om den relation du vill komma tillbaka är värt det eller ska börja med någon annan värdig nytt förhållande? Du är den enda person som kan svara på detta och du måste sitta lugnt och tänka om de gånger du tillbringade med ditt ex var glad för det mesta eller om du haft bråk och sammandrabbningar hela vägen från början till slutet. Om svaret är ja, och om du fortfarande tror att den andra personen verkligen älskar dig för vad du är, då finns det inget att oroa sig eftersom du är på rätt väg att få rätt person för dig.

På din resa för att få tillbaka fritt förhållande finns det vissa saker som du måste följa och några andra du får inte. För detta måste du hålla tjat personen överallt de går och följa dem. Detta kan leda till att bygga mer hat mot dig, eftersom detta kan leda till irritation och frustration i slutet vilket skulle förvärra situationen. Aldrig hålla oroande dem genom att skicka långa, sorgsna budskap och be dem att ringa tillbaka då och då. Detta är något som händer med flickor eftersom de är lite mer känslomässig än den manliga motsvarigheten.

Å andra sidan finns det vissa saker som du måste följa för att locka ditt ex mot dig för att hålla upp den goda relationen. Bara kalla dem sällan att veta hur de är, vad de gör och bara prata på ett formellt sätt i början. Ibland kan du skicka kort via mail eller post eller ens ett MMS kommer att göra. Mestadels “Tänkande av dig” kort kan göra susen. Efter att ha provat ut dessa, kan du be nu för en avslappnad kaffe eller äta på någon lugn, tyst och romantisk plats men ändå agera normalt. Bara prova en gång genom att köra in i dem där du tror att de skulle vara och naturligtvis prata med dem berätta vad en tillfällighet är det. Medan du gör detta, se till att du inte upprepar detta ofta eftersom det kan leda till en otäck känsla i den andra personen som du målmedvetet gör detta.

Trots att få ditt ex relation är tuff, kan du lägga ut dina skäl och gör ditt bästa för att leva ett hälsosamt relation med din partner för lång!