hur du glömma ett ex – klara upp med en bruten relation

Din relation slutar och ditt ex promenad, AOS off lämnar du dig sårad och olycklig. Hellre än att försöka hitta en väg ut, försök att hitta en väg in i ditt ex, AOS tänka igen. Även om du är övertygad om att det är över du försöker och försöker glömma ett ex efter uppbrottet. Varför ska du göra det? Kan någon glömma någon bara sådär? Är det nödvändigt att helt utplåna hela ditt ex, AOS tankar innan en ny relation? Det finns några mycket viktiga skäl till varför du skulle glömma ditt ex eller åtminstone hålla honom utanför ditt sinne. Några av dem är:

(1) Glöm ditt ex att göra det bästa av din tid

(2) Spara din energi som du förlorar mycket energi att tänka på ditt ex

(3) Du förlorar din självkänsla när du försöker att få honom tillbaka igen eller genom att tänka på honom hela tiden

(4) Din hälsa lider och det finns alla möjligheter att du kan bli sjuk fysiskt och psykiskt

Tänka på det förflutna ditt sinne vägrar att leva i nuet eller ens tänka på din framtid. Att försöka glömma ett ex är som att klättra en stor kulle ensam. Det är en tung uppgift där endast positiv inställning kan hjälpa. När du håller tänka på ditt ex att du dras mot negativitet och därmed din totala framsteg i livet blir lidande. Du förlorar din produktivitet, kreativt tänkande och i de flesta fall även dina jobb bara tänka på ditt ex, eller försöka glömma ett ex.

Försök att vara självsäker och don? T förlora din självkänsla för någon som har sårat dig och har förnedrat dig. Dessutom är det bra att ha en balanserad och fridfullt sinne innan eller ens titta ut för en ny relation. När du är orolig finns det alla möjligheter som kommer att hamna i liknande misslyckade relationer som tidigare. Således glömma ditt ex och sval och alltid komma ihåg att det finns grönare betesmarker i denna värld och världen är alltid en bästa plats där många bästa människor är till för att utforskas och älskad.

Många skulle ha hört talas om den tomma koppen visdom talade om i Zen berättelser. När en kopp är fylld till sin brädden du inte kan hälla längre vätska som vad du lägger till kommer bara gå till spillo. Men om koppen är tom den kan fyllas upp med den bästa drycken. Således hålla tom kopp fyllas upp med färsk kärlek och vänlighet är vad du bör sträva efter. Don? T fylla ditt sinne med tankar om ditt ex. Glöm ditt ex och töm dina sinnen och vara redo att fyllas med den bästa nektar mycket snart.