Hur får jag mitt ex pojkvän tillbaka – få min exboyfriend tillbaka utan avslag

“Hur får jag mitt ex pojkvän tillbaka? Kan det verkligen göras?”

Tja, om du funderar på att få ditt ex pojkvän tillbaka, uppenbarligen du vill göra det med minimal avvisande. Så du måste förstå detta. Ibland, ju hårdare du försöker, desto värre blir situationen.

Detta förklarar varför så många kvinnor är frustrerade och hjälplösa när de försöker få sin pojkvän tillbaka.

Om det bara finns en regel som du måste följa, då det är denna:

Gör inte något som gör att du ser behövande eller desperat i ögonen på din fd pojkvän. I alla män kvinnor relation, ingen gillar att vara runt en behövande och desperat partner. Att uppfattas som desperat och behövande gör det svårare för dig att få ett ex tillbaka.

Låt mig ge er ett exempel.

Ett vanligt scenario är att en kvinna som håller på att ringa sin pojkvän eftersom hon inte kan nå fram till honom. Så, kanske du undrar varför det är ett misstag.

Tja, om pojkvännen inte vill svara på samtalet, är det ganska uppenbart att han undviker henne. Och naturligtvis, vet killen att hans ex flickvän agerar ur desperation, så det gör honom vill undvika henne mer.

Om du vill få ditt ex pojkvän tillbaka, måste du sluta kalla honom alltför ofta även om du verkligen vill göra det. Du måste lära dig att kontrollera dig själv. Troligen kan du redan har gjort de misstag som nämns ovan eller några andra misstag som inte nämns i denna artikel.

Men oroa dig inte för mycket. Det finns fortfarande saker du kan göra för att vända situationen. Vad du kan göra nu är att sluta upprepa misstaget och börjar fokusera på dig själv istället.

Kanske känner du dig fortfarande känslomässigt låg. Sedan arbeta på dina känslor först innan du kontaktar din fd pojkvän igen.