Hur får jag mitt ex tillbaka om han är med någon annan

Det kan orsaka en hel del förtvivlan när du ser ditt ex med någon annan, och du är fortfarande kär i honom till den punkt där det finns inget i världen du vill ha mer än att ha honom tillbaka … men kan det vara en sätt, eller åtminstone en chans ens att du kan vinna honom tillbaka?

Var lugn, han är med någon annan är inte slutet på världen. 95% av rebound relationer inte varar inte mer än några veckor, och deras huvudsakliga syfte är att hjälpa dig att komma tillbaka på fötterna efter en skakande upplösning. Om ditt ex är i en relation så snart efter uppbrottet, det är inte för att han har gått vidare … det är för att han försöker gå vidare.

Komma över dig är kanske inte så lätt som han trodde det skulle vara … så han söker tröst och försöker bygga upp ett normalt liv. Chanserna är goda att han egentligen inte är så bra på det, så bli inte förvånad om hans nya relation inte göra det mycket långt.

Det bästa du kan göra just nu är att vara tålmodig och göra dig se så bra som du kan. Just nu är han saknar dig, och alla de små saker som gör dig speciell … det är ditt jobb att vara så speciell som han minns dig. Om han är i ett förhållande som är en besvikelse honom eftersom det inte kan få honom att glömma dig, och då han råkar köra över dig … visningar kommer att vara viktigt, och ser din bästa är ett säkert sätt att få in huvudet och se till att Han glömmer inte dig.

Men vad händer om det ser seriöst mellan dem, som kanske de kan arbeta ut? Vad gör du då? För svar på dessa och fler frågor, kolla in alla gratis information om hur du vinna ditt ex tillbaka och de fria videor