hur gör man upp efter ett uppehåll på

Är du deprimerad på grund av en bryta upp med din pojkvän? Känner du dig ut på plats och lite vilse just nu? Du undrar hur gör man upp efter ett uppbrott? Du har förmodligen gett upp hoppet. Men gör inte det riktigt än eftersom du kan få honom tillbaka och starta en ny relation. Här är var man ska börja.

Först måste du acceptera att det tidigare har upphört. Det är över. Du kan inte gå tillbaka och tro mig du verkligen inte vill. Det var bristfällig annars fortfarande skulle vara tillsammans. När du har bestämt att förhållandet är över, kommer du att ha en bättre syn och din depression kan börja lyfta. Du kan sedan ställa in siktet på en ny relation byggd på en solid grund.

Andra kommer ditt ex pojkvän behöver lite utrymme. Du kommer att behöva lite utrymme också. Det betyder, ingen kallar honom, ingen textning honom på en regelbunden basis som i det förflutna. Ringa och skicka sms med överklaganden tenderar att driva bort honom i stället för att föra honom närmare. Kom ihåg att din tidigare relation över och du måste ställa dig själv isär och bygga ditt eget självförtroende och självinsikt.

Tredje, träffa andra killar och ha lite kul. Gå på utflykter med dina vänner och familj. Denna åtgärd kommer att bidra till att stärka ditt självförtroende och lär dig att du kan göra det på egen hand nu när du är separerade. Han kommer att titta på dig. Han kommer att se en annan man.
Var noga med att ge honom en sidoblick gång i en stund, bara för att låta honom veta att möjligheter finns. Var inte helt stängd. Inte helt kan antingen öppna, kommer han tenderar att vilja vad han inte kan ha.