hur kan en idiot få kvinnan tillbaka

Du vill att din dam kärlek tillbaka efter att du behandlat henne illa. Det gör du den största jerk och du förtjänar inte henne alls. Detta kan vara den hemska sanningen. Du kan äga upp till dina misstag, men du behöver mer än så för att övertyga henne att ge dig en chans. Du kan hamna ensam om du inte komma med en bra plan.

Följ dessa steg för att få henne tillbaka:

1) Ändra din inställning till kvinnor. De är inte din att behålla. De behöver respekt som alla andra personen gör. Med kärlek kommer respekt.

2) Ändra ditt sätt att behandla kvinnor. Ridderlighet är inte död. Var en gentleman och behandla dem som drottningar. Om du kan klara detta dina chanser förbättras. Vara subtil om det och försöka att inte dra uppmärksamhet. Du vill inte se ut som du fejkar det. De kommer att märka. Kvinnor är smarta så där och om hon inte märker att hon kommer att ha en vän meddelande och berätta för henne. Din trovärdighet kan bli skjuten.

3) Lär dig ödmjukhet. Detta kommer att gå långt för att hjälpa dig att få kvinnan tillbaka.

4) Erkänn att du gjorde ett misstag. Förstå att din kvinna kan bli irriterad för att du var en idiot. Bara lyssna uppmärksamt på henne om du vill fixa saker mellan er två. Argumentera inte längre.

5) Hon kanske vill se mindre av dig eller kanske du behöver be om förlåtelse. Det är ganska svårt. Nära vänner och familj kan ge dig idéer om vad du ska göra. Hon kanske överväga att ta dig tillbaka om hon ser alla dina ansträngningar.

6) övertala henne vänner att du är en förändrad man först. De kanske inte tror dig eftersom de bara försöker skydda henne. Om du övertala dem att berätta för henne att du verkligen är uppriktig, kan hon tänka. Det smart att ha goda relationer med människor nära henne.

7) Säg inte till henne att du har förändrats, visa henne. Ord är bra, men det betyder ingenting om det inte finns några åtgärder för att backa upp det. Du behöver mer än ord.

8) Ta hand du inte begå samma misstag igen i framtiden. Annars finns det en liten chans att vinna henne tillbaka.