Hur kan jag bli ihop med mitt ex pojkvän – är det verkligen ett sätt att få honom tillbaka

Efter en bryta upp, är antalet en typ av fråga som rullar om och om igen i ditt sinne “Hur kan jag bli ihop med mitt ex? Jag är säker på att du ens har ringt ett par gånger för att säga förlåt eller att tigga för honom att ompröva. Och dess inte arbetar rätt? Det beror på tiggeri och ringer är inte svaret. en bryta upp för med sig en känslomässig orkan. Och dessa känslor är vad som kan få dig att göra dåliga drag och säga fel saker.

Så, den första och viktigaste sak att svara på frågan om “hur kan jag bli ihop med mitt ex” är att sluta ta kontakt med ditt ex … Vänta! Vänta! Klicka inte bort sidan eftersom detta låter som en usel idé. Ja, jag vet. Det är inte lätt. I själva verket dess sådan en enorm utmaning, men det är så viktigt att du gör det. Varför? Eftersom de gjorde slut med dig och det sista de vill är att ha ett känslomässigt ledde, gråtande kvinnor som tigger om allt detta till slut. Det är en enorm stänga dem. Fråga någon människa …

Nu, för att hjälpa dig igenom detta, se till att du alltid är omgiven av vänner – som är positiva – och har ett gott inflytande på dig. Gå inte bli full eftersom du kan bara sluta kalla dig ex och säga saker du inte bör säga i detta skede. Gör roliga saker – eller bara chill, umgås med vänner inte inuti ditt ex vänkrets. Få lite motion. Lite frisk luft och syre gör underverk för dina tankar. Få lite tid på egen hand också.

Under denna tid av separation dina känslor kommer att bosätta sig och din logik och resonemang börjar ta över. Rusar ut och försöker lappa ihop ert förhållande kan orsaka mer smärta i det långa loppet. Du måste utrota vad som kunde ha orsakat bryta upp från början. Sedan från denna punkt, kan du bestämma verkligen om du vill bli ihop eller inte.

Om du fortfarande gör, och om du tror att du troligen kommer att ha en lika stark känsla för ditt ex som du gör nu, då kan du börja med att fundera ut hur han känner om dig nu.

Det finns ett sätt att göra detta och med hjälp av ovanstående tips innebär att du redan är på god väg. Successivt kommer din man börjar saknar dig. Inte har att regelbunden kontakt lämnar en tomhet i sitt hjärta. Killar har känslor för du vet! Det är som om du spelar hårt för att få igen. Män älskar det. Men du måste verkligen vara stark genom denna tid och om – om han ringer att du inte faller för hans varje ord – ännu!

Mannen som ser dig agerar moget och självsäkert och gör ditt bästa för att gå vidare med livet kommer att börja se saker om dig som han aldrig sett förut. Du kan använda detta till din fördel.