Hur kan jag göra mitt ex vill ha mig tillbaka komma tillbaka tillsammans och läka ditt brustna hjärta

Undrar du “Hur kan jag göra mitt ex vill ha mig tillbaka?” Känner fastnat och redo att prova något på denna punkt? Stopp! Ta ett djupt andetag och slappna av … hoppar inte i blindo och börja göra saker som bara kommer att driva ditt ex bort. Nu är det dags att lära sig att arbeta med ditt ex naturliga instinkter så att du kan få tillbaka tillsammans och läka ditt brustna hjärta. Ja, det finns ett rätt sätt att göra detta och du kan lära dig hur … börjar nu.

Rädslan för förlust och smärtan av ett brustet hjärta kan leda till att du börja bete på ett sätt som kan anses behövande eller desperat. Ditt ex kommer att börja undvika dig om de känner för mycket tryck eller känsla av att du jagar efter dem.

Be om ursäkt för allt, sena telefonsamtal, kärleksbrev, etc. .. Detta är den typ av beteende som kommer att få dem att tappa intresset och även börja undvika dig helt och hållet. Det är en hemsk strategi för att få ditt ex tillbaka.

Du har säkert hört uttrycket “folk vill ha vad de inte kan ha”. Det är en naturlig mänsklig reaktion att lockas till någon som inte är helt tillgängligt. Den goda nyheten är att du kan använda denna naturliga reaktion till din fördel.

Vad du vill göra är att ge ditt ex lite utrymme. Ta en paus visar att du inte längre kasta dig på dem. Utan påtryckningar, kommer de att börja naturligt att sakna dig. Eftersom de inte längre kan ta dig för givet, är det mycket troligt att de kommer att vara mycket mer öppna för tanken på en återförening.

Spara en reltionship kräver mer ansträngning än att bara ge honom hans plats. Detta är ett viktigt första steg dock. Genom att lägga denna grund, kommer allt annat att gå smidigare. Åtminstone kan du undvika månader av onödig sorg och frustration försöker komma över ett brustet hjärta. Istället för att ständigt besatt hur kan jag göra mitt ex vill ha mig tillbaka, kan du nu fokusera på att följa en strategi som visat sig fungera.