Hur kan jag se hur min fd flickvän tycker om mig

Låt mig gissa: du lappa skadan hon gjorde mot dig när hon dumpade dig, och gör ditt bästa för att fortsätta leva ditt liv … men du kan inte bara skaka behovet av att ha henne tillbaka i din värld. Vill du gå ut och kämpa för att få henne tillbaka, men du egentligen inte vet om hon ens bryr sig om dig längre … är inte det ett sätt att säga säkert hur hon känner?

Ja det är faktiskt, så muntra upp lite. Bästa delen är, det är ganska lätt och är nästan idiotsäker. Verkligen, är en hel del av det ganska enkelt, och jag är säker på att du kommer att se hur effektivt och enkelt det kan vara när jag släppa in dig på det.

Du ser, en vanlig faktum av mänskligt beteende är att vi behandlar människor olika beroende på hur vi känner dem. Naturligtvis alla är olika på vissa sätt, men samma allmänna mönster gäller för alla. Vad du vill ta reda på just nu är om hon inte har några känslor för dig, eller om det finns fortfarande en liten sak där … för om det är något, det finns en chans att återuppväcka den.

Så hur vet du det? Bara att läsa hur hon behandlar dig, eller mer specifikt hur hon behandlar kommunikationen med dig. Om hon verkar resistent att prata med dig och inte riktigt låta dig in i hennes liv, det är inte en definitiv förlust men det betyder inte att du kämpar i motvind. Men om hon är mer positiva till dig och verkar välkomna kommunikationen ganska öppet … du är i en bra position för att vinna henne tillbaka!

Så hur agerar du om detta? Om det är klart att hon bryr sig om dig, men hon verkar inte veta det själv, hur du får henne att se vad du betyder för henne? Du kan hitta information för att besvara dessa frågor och mer som dem om hur man vinner ditt ex pojkvän tillbaka genom att kolla in de fria artiklar och videor