Hur kan jag ta reda på om mitt ex har gått vidare eller om han eller hon fortfarande gillar mig läsa detta nu

Det finns positiva såväl som negativa tecken när det gäller att ta reda på de känslor som ditt ex har mot dig.

Om förhållandet slutade på ett bra sätt, då han / hon kommer sannolikt att ha fina minnen av dig och den tid du spenderat tillsammans, men om det fanns en hel del argument och slagsmål innan bryta upp, inte förlora hoppet som en Många par möter grov gånger innan bryta upp, och även om det fanns utbyte av dåliga saker mot slutet, finns fortfarande en chans att du kan rädda relationen – bara om du kan ta reda på hur ditt ex känner för dig under din tid tillsammans. Såhär:

Ditt ex startar inte dejta direkt efter bryta upp. Om ditt ex inte börja dejta andra människor igen, då troligen han / hon har fortfarande känslor för dig och är hoppfull om att ni båda skulle gå ut igen. Om du känner på samma sätt, så är detta det perfekta ögonblicket att ta första steget i att få honom / henne tillbaka.

Ditt ex frågar om personliga saker som händer i ditt liv. Han / hon kan fråga om hur ni gör, hur din dag på jobbet var, etc., och kommer särskilt att be om dina personliga angelägenheter och dating liv. Detta betyder helt enkelt att ditt ex har denna känsla av att vara nära (som när du fortfarande var tillsammans) och eventuellt vill komma tillbaka med dig.

Genom handlingar och ord som du ex är förmedla. Har din ex ljud gärna höra din röst när du ringer honom / henne? Varje gång du skickar ditt ex ett meddelande eller e-post, gör han / hon reagerar snabbt, eller om han / hon tar lite tid att skriva dig tillbaka? Om du korsar vägar med varandra, är ditt ex kroppsrörelser ser till mods (som när ni båda började dejta) eller undvikande?

E-postmeddelanden. Om ditt ex skickar du e-post, då han / hon har fortfarande känslor för dig. Ett ex som bara vill bli vän med dig skulle skicka e-post på ett mer affärsmässigt och formellt sätt, men om han / hon är flirta med dig och berättar om gamla tider, eller att göra ett försök att få dig att le eller skratta, då det finns en stor möjlighet att ditt ex vill återuppväcka relationen. Du måste bara veta vad ditt ex verkliga avsikter är innan du lappa ihop.

uppmärksam här-

Lyssna nu noga! Ta 2 minuter att läsa nästa sida och du kommer att upptäcka en förbluffande trick som kommer att få ditt ex ber dig att ta dem tillbaka. Det är en uppsättning lätt att följa psykologiska knep som gör ditt ex krypa tillbaka till dig inom några dagar garanteras. Jag uppmanar er att läsa allt på nästa sida innan det är för sent och tiden rinner ut-Klicka här

—–
Känn dig fri att använda denna artikel så länge länkarna hålls levande.