hur man återuppliva elden i er relation efter att ha en kamp, ??efter månader eller år isär på nolltid

Även efter allt som har hänt, du fortfarande inte kan hjälpa att tänka på honom / henne gång på gång, är undrar det någonting som skulle ha gjort det annorlunda, eller om du någonsin har en andra chans?

Svaret är JA, du har. Det är inte alls omöjligt att återuppliva elden i er relation. Nästan alla bryter upp av någon anledning … otrohet, vanliga gamla förlorat passionen, förlust av intresse, en stulen hjärta och värre … även de värsta situationer som du kan tänka dig … som män tjänar fängelsestraff har bärgade sina relationer. Ja, har även Ex-cons kom tillbaka tillsammans med flickvänner och fruar efter att ha varit borta i flera år! Allt du behöver göra är att hitta gnistan dolt någonstans och ficklampa upp.

Självklart vad du rör just nu är “HUR? Hur få ditt förhållande på rätt spår?”. Om han / hon gjorde slut med dig, kan det inte vara helt ditt fel men du hade din del också.

Så det första du behöver göra är att titta på det, vara lugna och erkänna dina misstag så att du kan ändra. Att vara för lat, för svartsjuk, för klängig, alltför diktatorisk eller inte tillräckligt uppmärksamma ..? allt som måste förändras! Och du måste engagera dig aldrig göra det igen.

Den andra saken är att vara äkta. Se till att du verkligen verkligen vill ha en av ditt liv tillbaka. Tror att du hade gjort rätt val innan, och allt som hände är bara ett hinder som du måste övervinna för ingenting är någonsin lätt.

Det är alla förberedelser. Nu är du redo att agera och återuppliva lågan i din relation? Är du redo att vinna tillbaka kärleken i ditt liv? Och om det fanns något kunde få honom / henne tillbaka till dig, skulle du göra det eller skulle du låta en av er glida undan igen?

Som sagt, du behöver fortfarande en bra strategi, lite hjälp att åter-skap attraktion och återupprätta en djup känslomässig koppling. Denna strategi du behöver är ingen av informationen eller vanliga råd du kan lätt hittas på Internet eller annars skulle det inte finnas så mycket ödelagda människor. Du behöver okonventionella metoder för att få hela bilden!

Att vara lyckas, är det tänkesätt det viktiga, oavsett vad du gör. Nu har åtagit sig att blossa tillbaka den förlorade lågan och återuppliva din relatioship, kommer jag visa er den okonventionella strategi för att göra det allt färskt igen!