hur man berättar om ditt ex fortfarande önskar dig

Det är inte ovanligt att fortfarande vara kär i ett ex och vill ha honom / henne tillbaka. Men många människor är osäkra om att förena med sitt ex är en bra sak. En sak de kan oroa är att deras ex kanske inte älskar dem längre. Tro det eller ej, detta är en vanlig känsla att ha. Om detta är hur du känner och att du vill ha en andra chans med ditt ex, hur vet du om ditt ex fortfarande älskar dig? Finns det något du kan säga säkert?

Tänk på att känslor inte försvinner över en natt. Ditt ex kan fortfarande älskar dig, men de är inte kär i dig, och kände att bryta upp med dig var bättre för situationen och för er båda. Att vara kär i någon och älska någon är att hålla två helt olika uttalanden så detta i åtanke. Chansen är ditt ex fortfarande har känslor trots eventuella slagsmål ni båda har fått utstå. Hur kan du veta säkert om ditt ex fortfarande älskar dig?

Det bästa sättet att berätta är hur ditt ex behandlar dig. Även om de gjorde bryta upp, verkar det som de kallar dig på egen hand eller ringa tillbaka när du ringer? Om ditt ex verkar vilja träffa dig oftare än inte, de bryr sig tydligen mer om dig än vad de först trodde. I det här fallet, är kärleken inte borta … det behöver bara vara återuppväckt. Om ditt mål är att vinna tillbaka ditt ex, vara säker på att du håller kommunikationsvägarna öppna också.

Om ditt ex inte vill ha en chans med dig, kan du märka ditt ex verkar vara att gå vidare med sina liv och kommer att undgå att ringa dig tillbaka eller inte anstränga sig för att kalla sig, då är det dags att gå vidare och .