hur man får henne, måste 6 vet hemligheter att flirta med women_

Flirta experter har olika tar på temat hur man får henne att vara flörtig enkelt och snabbt. Men detektera en flirta symptom är mer utmanande än att finjustera färdigheter lärt och fulländade över tiden. Du behöver vässa och finslipa de färdigheter innan du kan förföra kvinnor och spotting långt före de kontrollampa tecken kan göra din dag. Det finns 6 viktiga hemligheter du måste veta hur man närma sig henne för att flirta innan du ens kan tänka på att försöka det.

Titta om hon gör frekvent ögonkontakt
Att veta är som att tro och du bör kontrollera om kvinnan du vill locka gör frekvent ögonkontakt med dig eller inte. Ögonkontakt kan vara mycket subtila och du borde veta det eftersom det är det sätt hur man kan närma sig henne och så småningom få henne att flirta med dig. Om hennes ögon kvar på dig en stund och skickar ut uttrycksfullt flirtiga signaler, då din dag görs.

Har kolla hon dig?
Hemligheter om huruvida hon är flörtig kan komma från hennes checkar du ut. Kvinnor älskar att kolla vissa killar. Om hon tittar kontinuerligt på dig på en fest eller en klubb, flytta blicken från fötterna och sedan vidare till er, så finns det tydliga chanser att hon vill flirta med dig. Först skulle hon titta på ditt ansikte och sedan flytta blicken bort till hennes fötter och sedan en gång, kommer processen att upprepas. Hon måste ha upptäckt något intressant i dig.

putsar
Kvinnor som vill uppmärksamma av män de är intresserade startar automatiskt putsning och sedan uträtning sin klänning. Det skulle betyda att försöka se henne allra bästa och när du märker dessa symtom, då de är avsedda för dig att plocka upp signaler att förföra kvinnor. Dessa görs omedvetet och hon kommer inte att göra det för att räta ut eller lösa hennes rufsiga hår. Det är en inbjudan.

Strök hennes kropp
Medan du tittar på dig och sedan ta blicken från dig, kommer hon att göra saker som är på hennes sinne om hon är flörtig. Du vet hur man får henne under stunder då hon rör vid hennes hals, hennes ansikte och även hennes lår som tanken på flirta är tillbaka på hennes sinne.

Att öppna upp
Du kan märka vissa kvinnor öppnar upp för mycket efter isen är bruten. Den know-how för att närma sig henne blir lätt eftersom dessa är klassiska tecken på att flirta, öppenhet i samtal och en uppluckring av kroppsspråk.

Längtan blick mellan dina ögon och läppar
Det är ett säkert tecken på att flirta när en kvinna håller flyttar blicken från dina ögon och läppar och sedan tillbaka igen till dina ögon. Du kan vara säker på att hon vill bli kysst och det är vanligt på fester, klubbar och samvaro och är signaler att förföra kvinnor.