hur man får över någon du älskar – en heartbreak survival guide

Anta att du har varit i en djup och meningsfull relation med någon i flera månader, eller ett år och längre. Föreställ ont och trauman i ditt liv om förhållandet tar slut utan förvarning. Tyvärr är detta hur många relationer uppbrottet. På den positiva sidan, betyder det inte att det är slutet på relationen, men för vissa är det en tid för självreflektion och inventering av var du befinner dig i ditt liv och relationen precis avslutats.

Hur komma över någon du älskar kommer aldrig att bli lätt, men alla står inför utmaningen när det händer. Vi klarar allt med en upplösning på olika sätt, och vänner och familj kan ge dig nytta av deras erfarenheter om du bara låter dem. Ibland vill man bara stänga av sig från kontakt med alla på en tid som denna, och det är förståeligt.

En nyttig övning jag hört talas om, innebär att skriva ner på papper, allt som är på ditt sinne om relationen. Låt dina känslor för att hälla ut vad de talar om, och skriva ner allt, tills du inte kan tänka på något annat som behöver sägas. Du kan skriva så mycket eller så lite som du vill. Nästa sak att göra är att förstöra papper du har precis skrivit på. Låt inte någon annan se eller läsa den. Det är personligt och privat.

Genom att göra detta, du gör en brytning med det förflutna. Du har fått dessa känslor ute i det fria, och nu är de borta. Det är som avslutar ett kapitel i en bok. När du har möjlighet att göra detta kan du gå vidare med ditt liv.

För att läsa den här artikeln i sin helhet, klicka på länken nedan.