hur man får tillbaka honom även om chanserna är noll

Om Lou Pardini s “vilken styrka har varit” eller Babyface s “What If” är låtarna ditt hjärta sjunger, då är du förmodligen tänker på olika sätt om hur man får tillbaka honom.
När efter en bryta upp ditt hjärta fortfarande slår för att en person som visar endast små chanser att ta dig tillbaka, sedan inte torka runt. Här är några tips du kan använda för att locka honom tillbaka till dina armar även chansen är liten.
Ge honom utrymme. Kanske är en av anledningarna till varför ni två bröt upp att din pojkvän han inte längre kan andas. Ge honom all den tid han behöver för att bli sig själv igen. Aldrig vara desperat. Inte komma springande till honom tigger om hans återkomst, kommer du driva bara bort honom mer.
Var en vän igen. Efter att ha gett honom det utrymme han behöver, börja ditt system på att få tillbaka honom genom att vara hans vän igen. Låt honom veta att även efter uppbrottet, kommer du alltid att vara hans vän. Någon han kan skratta med, gråta med och hemligheter dela med. Även om det innebär att höra historier om honom tycke en annan tjej.
Få honom att minnas den gamla goda tiden. Eftersom ni är vänner igen, kan du få honom att inse vad han missar genom att inte vara med dig genom att gå ner memory lane. Men när du gör detta inte gör så stor sak om det. Bara agera avslappnad och få honom att känna att du okej pratar om ditt förflutna.
Vara oberoende och sluta vara alltför behövande. Killar hatar när tjejer är för behövande. Om du vill veta hur man får tillbaka honom innebär också att du behöver förbättra dig själv. Gör ditt ex vet att du har förändrats och du kan göra det på egen hand.
Var inte alltför uppenbart att uttrycka din önskan att få honom tillbaka. Det värsta du kan göra är att kasta dig på din ex-pojkvän. Du måste visa att du är din egen person. Det viktiga är att vara subtil.
Efter att ha sagt dessa sätt, innan du går på din strävan på att få din drömprins tillbaka och tar dessa råd om hur man kan få honom tillbaka är det viktigt att du verkligen vet anledningen till att du vill ha honom tillbaka. Du måste också vara redo för något resultat att dessa kan ha, kan det vara positivt eller negativt. Om du inte lyckas få honom tillbaka så låt honom gå utöver det finns andra fiskar i havet.