hur man får tillbaka med ett ex snabbt – det första steget du måste ta eller riskera att förlora dem forever_

Många relationer överlevde inte stress av den gångna julhelgen och nu är du kvar förkrossade och ensam, sitter i soffan på en lördag kväll, antingen dricka öl med grabbarna, eller äta Ben & Jerrys direkt ur kartongen medan du tittar på “När Harry mötte Sally”.

Allt du kan tänka på är hur du kan få tillbaka med ditt ex innan en annan semester kommer runt (Alla hjärtans dag är precis runt hörnet), men du vet inte vad jag ska göra eller hur man rättar till det. Vänligen inte må dåligt eftersom det inte är ditt fel. Du gick i skolan i 12 år för att lära sig läsa, skriva, matematik och naturvetenskap, men det fanns aldrig en klass på relationer (och fastställande breakups) i någon av dessa terminer.

Ärligt talat, borde det ha varit år av klasser, eftersom räkna ut relationer och göra dem arbete är svårare än grundläggande algebra (och jag har fortfarande problem med algebra!). Och hur är det med college? Det borde ha varit en stor för “Tips på att överleva en upplösning” och en mindre för “Tecken ditt ex vill ha dig tillbaka”.

Alla skojar, jag är säker på just nu är du mycket allvarligt om att försöka rädda ditt förhållande eller bli ihop med ditt ex eftersom du läser den här artikeln. Men du är mest sannolikt hyper-fokuserade eller alltför orolig just nu om att försöka få ditt ex tillbaka. Om detta är sant, är ditt beteende påverkas och vad du gör som orsakar ditt ex att dra bort. Vill du ringa ditt ex hela tiden? Eller kanske skicka textmeddelanden under dagen, försöker göra en anslutning och få prata med dem? Det nya namnet för detta är “texting Terrorism” och det kommer definitivt att göra ditt ex att springa åt andra hållet (tillbaka i min dag, hade vi bara Drunk uppringning).

Och vad händer om du hamnar att tala till dem? Oh boy ….. defensiveness, adjö, plädera, argumentera, gråta …… en fullständig röra. Din trasiga relation är nu värre än tidigare. Varför händer detta? Eftersom ingen har lärt dig de steg att ta för att få ditt ex pojkvän tillbaka eller hur du gör din fd flickvän vill ha dig tillbaka. Du behöver en plan att följa, steg att ta, och tips från någon som kan vägleda er. Någon som har varit där du är, vet vad du behöver göra, och kommer att gå rakt på sak och berätta ärligt och rakt.

Slösa inte en dag sitter vid telefonen väntar på deras samtal, rädd för att lämna huset så att du inte missar det. Ta reda på det här “göra eller bryta” första steget du måste ta och den plan du måste följa, att lyckas få tillbaka med ditt ex. Du kommer äntligen vet svaret på, “Hur får jag mitt ex pojkvän tillbaka?” och “åtgärder att vidta för att få din fd flickvän tillbaka”.