hur man får tillbaka mitt ex när jag är förkrossad

Ett uppbrott är en tuff tid för alla, och en som kan lämna dig känslomässigt förkrossad. Du kan inte sluta tänka på ditt ex, och du vet att du vill ha dem tillbaka. Du kanske tror att det är omöjligt, men i de flesta fall, kan break-ups vändas. Det tar tid och arbete, men det finns saker du kan göra för att få ditt ex tillbaka.

Innan du kan försöka få ditt ex tillbaka, måste du låta först ut all smärta. Fokusera på att släppa så småningom kommer att föra dem närmare dig. Stäng inte ut allt dock. Du måste komma till rätta med break-up, men du kan inte spendera för mycket tid att tänka på det, eftersom det kommer att hindra dina framsteg.

Att göra detta kommer du att kunna nå en lugn och klartänkt tillstånd, en där du kommer att kunna tänka lite klarare. Tänk på relationen med dig ex och fokusera på vad som orsakade det att uppdelningen i första hand. Att veta varför det slutade tar dig ett steg närmare till att fixa saker med ditt ex.

Vid denna punkt, måste du ge dig själv och ditt ex tid från varandra, för att hjälpa distans er från break-up. Detta gör att ditt ex att börja sakna dig och gör att du kan planera vad du behöver göra för att ställa allt till rätta. Spendera tid isär från varandra ökar risken för att du både bli tillsammans.

Använd stöd från dem omkring dig. Prata med vänner, familj och andra nära och kära. De kommer att förse dig med välbehövlig känslomässigt stöd, men kommer också att hjälpa dig att hålla lugn och samlad, vilket är nödvändigt om du vill vinna ditt ex tillbaka.

Bygg upp kontakten med ditt ex långsamt, via e-post, text eller telefon och ordna ett möte upp om du kan. Håll det vänliga och ljus. Om du är den som bidrog till att bryta upp, så du behöver be om ursäkt, men inser att du inte kan förvänta sig samma från ditt ex. Sakta påminna ditt ex av de gånger du tillbringat tillsammans, men inte bli alltför tung. Återuppväcka romantik när du är säker på att ditt ex intresse för dig har förnyats som ett resultat av dina ansträngningar, men vara beredd att acceptera vistas isär.